Cristina Cioran, criticată că a plecat la mare, deși fetița e în incubator, la maternitate: „Simt nevoia să dau niște explicații” | Demamici.ro

Cristina Cioran, criticată că a plecat la mare, deși fetița e în incubator, la maternitate:

Cristina Cioran, criticată că a plecat la mare, deși fetița e în incubator, la maternitate: „Simt nevoia să dau niște explicații”. Cristina Cioran a devenit în luna iulie mămică pentru prima dată la vârsta de 44 ani. Actrița și vedeta de televiziune a născut prematur o fetiță, pe nume Ema, după doar șapte luni de sarcină.

Faptul că a fost nevoită să nască înainte de termen a speriat-o pe Cristina Cioran și i-a rugat pe toți următorii ei să se roage pentru micuța pe care a așteptat-o atâta timp să apară în viața ei.

Fetița a fost preluată de medici și se află și în aceste momente sub atenta lor supraveghere. Recent, Cristina Cioran a plecat într-o scurtă deplasare pe litoral, iar imaginile cu ea la plajă i-au atras o serie de critici.

Mulți internauți s-au arătat indignați de faptul că vedeta ar fi plecat în vacanță, împreună cu tatăl copilului ei, în timp ce micuța lor se află încă în maternitate.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune. Ema e bine, e pe drumul cel bun. Face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management.

Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul ăsta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc! ” a spus actrița pe contul ei de socializare.

Din cauza restricțiilor din spitale și a vizitei limitate, Cristina nu a putut petrece mai mult timp alături de fetița ei, așa cum și-ar fi dorit.

Cristina Cioran a mai spus că situația în care se află ea este una foarte grea și nicidecum nu i-a stat gândul la vacanță. Ea a plecat, de fapt, în vizită la mama ei, la Constanța, pentru a discuta câteva lucruri importante.

„Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă.

Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțin, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine.” a mai spus actrița.

Vezi si: Cristina Cioran a fost externată, însă micuța Ema a rămas în spital: „O voi putea vizita de 2 ori pe săptămână” | Demamici.ro

Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” | Demamici.ro

Cristina Cioran a născut prematur la 29 de săptămâni de sarcină

Cristina Cioran trebuia să-și aducă fiica pe lume în luna septembrie, însă Ema s-a născut prematur. Ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite din viața sa s-a transformat într-una plină de îngrijorare, teamă și panică. Prezentatoarea TV a făcut anunțul public pe contul său de Instagram, acolo unde le-a cerut celor care o urmăresc să se roage pentru ea și pentru fetița care e venit pe lume mult prea devreme.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Vezi si: Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” | Demamici.ro