Fetița Cristinei Cioran respiră singură. Vedeta, noi vești după ce a născut prematur: „Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă” | Demamici.ro

te despe Fetița Cristinei Cioran respiră singură. Vedeta, noi vești după ce a născut prematur:

Fetița Cristinei Cioran respiră singură. Vedeta, noi vești după ce a născut prematur: „Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă”. Cristina Cioran a născut prematur seara trecută și a adus, astfel, pe lume, primul ei copil.

Micuța Ema se pare că s-a încăpățânat să își cunoască mama mult mai devreme decât termenul stabilit, venind pe lume la doar 29 de săptămâni de sarcină. Cristina Cioran se pregătea să nască abia în septembrie, iar nașterea prematură a fetiței sale a speriat-o.

Actrița a făcut noi declarații pe contul ei de Instagram și, din fericire, a venit și cu vești bune. Bebelușul, deși născut cu două luni înainte de termen, nu întâmpină dificultăți respiratorii.

„Hai că mi-am mai revenit! Vreau să vă spun că eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce este super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat. Mulțumesc pentru susținere”, a declarat Cristina Cioran, pe contul său de Instagram.

Cristina Cioran a anunțat nașterea fetiței cu ochii în lacrimi: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”

Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” | Demamici.ro

Ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite din viața sa s-a transformat într-una plină de îngrijorare, teamă și panică. Prezentatoarea TV a făcut anunțul public pe contul său de Instagram, acolo unde le-a cerut celor care o urmăresc să se roage pentru ea și pentru fetița care e venit pe lume mult prea devreme.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a fost mesajul transmis inițial de Cristina Cioran.

Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani

Weekendul trecut, Cristina Cioran și iubitul său au participat la o petrecere la mare. Îmbrăcată într-o salopetă neagră, mulată, cu burtica la vedere și cu un cardigan lejer pe deasupra, actrița părerea că se simte bine. Nimic nu prevestea nașterea prematură.

Însărcinată în 29 de săptămâni, Cristina Cioran a avut probleme cu sarcina din cauza unui fibrom uterin, însă nu se aștepta la o naștere prematură.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!”, a povestit Cristina Cioran când era însărcinată în șase luni.

Vezi si: Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: „Sunt foarte emoționată și foarte fericită!” | Demamici.ro