Bebelus abandonat intr-o padure, alaptat de o politista in locul in care a fost gasit | Demamici.ro

Bebelus abandonat intr-o padure, alaptat de o politista in locul in care a fost gasit

Bebelus abandonat intr-o padure, alaptat de o politista in locul in care a fost gasit. Un bebelus abandonat de propria mama a fost gasit si salvat la timp, iar povestea lui a emotionat milioane de oameni.

Descoperirea s-a petrecut intr-o padure columbiana. Edinora Jimenez, o localnica, se afla acolo la cules de portocale atunci cand a auzit scancetele micutei. Initial, a crezut ca este vorba de un pui de pisica, dar cand s-a uitat mai bine, cu surprindere a gasit un copilas nou nascut.

Femeia a alertat imediat autoritatile si, spre norocul acestui bebelus abandonat, in echipajul trimis la fata locului se afla si o politista care devenise si ea mama de curand.

Nou nascutul, salvat si de la foame, multumita mamicii politist

Politista Luisa Fernanda Urrea a fost cea careia colegii i-au inmanat bebelusul, pana la sosirea echipajului medical.

Mamica aflata in misiune de salvare a reactionat asa cum orice mama ar reactiona atunci cand vede un bebelus neglijat si care plange de foame, dar si dupa caldura unei mame.

Bebelus abandonat intr-o padure, alaptat de o politista in locul in care a fost gasit

Luisa Fernanda si-a desfacut nasturii de la uniforma si l-a pus la san pe bebelus. Femeia nu a putut ramane indiferenta la nevoile micutei care plangea neconsolat si a facut ce a indemnat-o instinctul de mama.

Bebelus abandonat intr-o padure, alaptat de o politista la locul in care a fost gasit
„Deoarece imi alaptez si eu copilul, stiu care pot fi nevoile unui copil asa de mic, astfel incat am hranit-o pe fetita, pentru ca am vazut ca ii era foame.

Cred ca orice alta mama aflata in situatia mea ar fi procedat la fel”, a declarat politista, potrivit unui ziar local.

Medicii care au sosit la fata locului au declarat apoi ca gestul politistei a fost unul de o importanta majora in ceea ce priveste viata fetitei abandonate. Starea copilului era una precara in momentul gasirii, iar laptele primit de la san i-a mai dat forta.

Ulterior, bebelusul gasit in padurea columbiana a fost dus la spitalul Tomas Uribe din orasul Tulua.

Medicii i-au acordat ajutorul necesar si au stabilizat-o pe micuta. Apoi, bebelusul a fost predat autoritatilor locale de protectie a copilului.

Acestia au demarat o ancheta prin care se va incerca gasirea mamei copilului si aflarea motivului care a dus la decizia abandonului.