Adda a mărturisit că încă doarme în pat cu băiețelul ei de 5 ani: „Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să-l învelesc” | Demamici.ro

Adda a mărturisit că încă doarme în pat cu băiețelul ei de 5 ani: „Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să-l învelesc” | Demamici.ro

Adda a mărturisit că încă doarme în pat cu băiețelul ei de 5 ani: „Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să-l învelesc.” Cântăreața Adda este o mămică devotată și nu se desparte de băiețelul ei noaptea, chiar dacă băiețelul ei a împlinit vârsta de 5 ani.

Separarea de părinți poate fi dificilă pentru unii copii, însă Adda nici nu a luat în calcul să-și dezvețe copilul să mai doarmă cu ea noaptea. Artista a mărturisit că se simte confortabil să doarmă cu micuțul ei pentru că acest lucru o face să se simtă mai liniștită.

„Pentru că își dorește asta. Și eu îmi doresc. Pentru că vrea să se simtă în siguranță și eu vreau să-l știu liniștit. Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să îl învelesc.

Îl verific dacă respiră bine, dacă are nasul înfundat sau dacă doarme într-o poziție ciudată. Da! Mă trezesc anchilozată. Îmi servește coate, picioare, dar nu aș schimbă asta cu nici un somn de „5 stele”. Acum câteva minute l-am învelit și l-am sărutat pe cap.

S-a trezit și s-a întors spre mine. M-a luat în brațe, mi-a zâmbit și mi-a spus „te iubesc, mami!”, apoi a oftat și a adormit la loc. Ora 02:35”, a scris Adda pe contul ei de Instagram.

Adda a mărturisit că încă doarme în pat cu băiețelul ei de 5 ani: "Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să-l învelesc"

Co-sleeping-ul este o practică, dezbătută cu argumente pro și contra. În timp ce unii sunt de părere că dormitul împreună cu copilul până mai târziu ar putea slăbi independenta copilului și ar face separarea și mai dificilă pe viitor, multe mame își urmează inima și se bucură de protecția pe care încă le-o mai pot oferi puiului lor, chiar și în timp ce dorm.

Adda a primit mai multe mesaje de susținere în mediul online, după mărturisirea făcută.

Adda a mărturisit că încă doarme în pat cu băiețelul ei de 5 ani: "Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să-l învelesc"

„Aplaud acest comportament tot mai rar întâlnit. Am doi pui și procedez precum tine. Nu judec pe nimeni, însă mereu m-am întrebat: dacă mami /tati are nevoie de partener acest suflețel nu are nevoie de dragoste și alinare? Oare unde îi grăbim? Unde îi „alungăm”? Sunt un copil crescut cu toată dragostea și datorită mamei mele pot transmite același lucru.”, a scris o mămică în comentarii.

„Timpul zboară, cresc și în mod natural nu vor mai dori să doarmă cu noi. La fel am procedat și eu cu puiul meu, care în curând împlinește 13 ani. Și asta nu l-a transformat într-un copil mai puțin încrezător ori independent, ba din contră. Acum tânjesc după acele momente, dar e mare. Și-l iubesc. Atât de puțin ne bucurăm de ei!”, a mai mărturisit o altă mamă.

Adda a mărturisit că încă doarme în pat cu băiețelul ei de 5 ani: "Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să-l învelesc"

Adda a devenit mămică în octombrie 2016, atunci când a născut un băiețel perfect sănătos. Botezat cu numele Alexandru Cătălin, micuțul este primul copil al cântăreței și al soțului ei, Cătălin Rizea.

Tinerii părinți au ales ambele lor prenume pentru numele copilului lor: Alexandru de la numele Addei (Alexandra, în buletin) și Cătălin, ca pe tată.

Artista a nascut prin cezariana, un baietel perfect sanatos, care a avut 3,2 kg si 51 cm. Micutul a primit numele de Alexandru Catalin.

„Sunt cea mai fericita femeie din lume. Ma bucur enorm sa il vad pe Alexandru in bratele mele. Eu ma simt bine, am nascut prin cezariana, dar totul a decurs perfect,” declara Adda la scurt timp dupa venirea pe lume a fiului sau.

Vezi si: Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: „M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă” | Demamici.ro

Vezi si: Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru | Demamici.ro