Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: „M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă” | Demamici.ro

Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: „M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă” | Demamici.ro

Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: „M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă”. Adda este mamă de băiat, iar acest lucru îi aduce bucurie în fiecare zi. Artista în vârstă de 28 de ani a sărbătorit cei 4 anișori de viață ai băiețelului ei, 4 ani de când viața de mamă a schimbat-o complet.

Într-o postare pe Instagram, Adda i-a transmis micuțului ei, Alexandru Cătălin, cele mai călduroase gânduri de mamă, iar în același timp a povestit și cum a schimbat-o micuțul ei în toți acești ani.

Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: "M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă"

Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: „M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă”

”Acum 4 ani, 2016, sambata, 22 Octombrie, ora 13:20 ai venit pe lume TU, minunea mea! Aveam 24 de ani, aproape un copil cu un copil. Am fost atat de fericita si totodata speriata pentru ca nu stiam nimic. Tu m-ai invatat in fiecare zi de atunci si pana acum sa-ti fiu mama.

Imi umpli sufletul in fiecare zi de bucurie, veselie, uneori panica, pentru ca imi doresc sa fii sanatos, cel mai fericit si implinit. Si imi doresc sa te cresc si sa te indrum cat mai bine! Fac greseli din prea multa iubire sau poate pentru ca uneori sunt prea coplesita de situatie, dar incerc sa le repar si tu ma ajuti pentru ca esti minunat, bucuros si atat de destept incat, de multe ori, ma lasi fara cuvinte!

Nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce simt, daca stau sa analizez cat de mult te iubesc, fac atac de panica! Minunea mea frumoasa, azi e ziua ta! Te iubeste mama „pana la Doame Doame si inapoi” – cum ziceai tu cand erai mai mic! La multi ani! ❤️❤️❤️”

Adda a devenit mămică în octombrie 2016, atunci când a născut un băiețel perfect sănătos. Botezat cu numele Alexandru Cătălin, micuțul este primul copil al cântăreței și al soțului ei, Cătălin Rizea.

Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: "M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă"
Tinerii părinți au ales ambele lor prenume pentru numele copilului lor: Alexandru de la numele Addei (Alexandra, în buletin) și Cătălin, ca pe tată.

Artista a nascut prin cezariana, un baietel perfect sanatos, care a avut 3,2 kg si 51 cm. Micutul a primit numele de Alexandru Catalin.

„Sunt cea mai fericita femeie din lume. Ma bucur enorm sa il vad pe Alexandru in bratele mele. Eu ma simt bine, am nascut prin cezariana, dar totul a decurs perfect,” declara Adda la scurt timp dupa venirea pe lume a fiului sau.

Vezi si: Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru | Demamici.ro

Vezi si: Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul VIDEO | Demamici.ro