A murit în timpul nașterii, fără să-și mai vadă fetița sau iubitul: „I-am spus că o iubesc printr-un mesaj, dar nu a mai răspuns!” | Demamici.ro

A murit în timpul nașterii, fără să-și mai vadă fetița sau iubitul: „I-am spus că o iubesc printr-un mesaj, dar nu a mai răspuns!” | Demamici.ro

A murit în timpul nașterii, fără să-și mai vadă fetița sau iubitul: „I-am spus că o iubesc printr-un mesaj, dar nu a mai răspuns!” O zi care ar fi trebuit să fie magică s-a transformat într-un coșmar pentru un tânăr cuplu. Samantha Thomas și Patrick Ratcliffe aveau un an de relație atunci când au aflat că vor deveni părinți.

Cei doi trăiau o poveste de dragoste ca în povești, iar rodul iubirii lor avea să îi unească și mai tare. Cel puțin, așa credeau cei doi, la acel moment. Lucrurile, însă, au luat o turnură total neprevăzută.

Samantha a ajuns la spital pregătită să nască în plină pandemie. Patrick nu a fost lăsat să o însoțească în sala de nașteri, din cauza regulilor impuse de autorităţi în timp de pandemie.

„Am vorbit toată seara aia. Mi-a spus să pregătesc patul pentru ele când vor veni acasă şi i-am spus că voi fi pregătit şi că voi lua mâncare. Apoi am mai vorbit, i-am spus că o iubesc, dar nu am mai primit niciun răspuns.

Nici într-un milion de ani nu mi-aş fi putut imagina că acesta era motivul. Când m-am dus la spital mi-au dat vestea. Era o tânără sănătoasă. Acum pentru totdeauna ziua de naştere a micuţei Zara va fi ziua în care a murit mama ei,” a povestit Patrick.

A murit în timpul nașterii, fără să-și mai vadă fetița sau iubitul: „I-am spus că o iubesc printr-un mesaj, dar nu a mai răspuns!” | Demamici.ro

Samantha, în vârstă de 21 de ani, urma să nască prin cezariană. Totul părea să meargă bine până la un moment dat când inima ei a încetat să mai bată în clipa în care fetița lor a venit pe lume.

„A trebuit să o sun pe mama lui Sammy, Bev și tatăl ei vitreg Pete. Eram într-o stare groaznică. Medicii au spus că inima lui Sammy s-a oprit pur şi simplu. Mi s-a spus că Zara a avut foarte mult noroc că a supraviețuit. Pur și simplu nu îmi venea să cred. Sammy era o tânără perfect sănătoasă,” a adăugat tânărul.

A murit în timpul nașterii, fără să-și mai vadă fetița sau iubitul. Micuța Zara a venit pe lume odată cu ultima suflare a mamei sale

Samantha și Patrick se cunoșteau de doar un an de zile, după ce s-au îndrăgostit la prima vedere într-o vacanță în Islanda.

Tânăra de 21 de ani era perfect sănătoasă și nimic nu părea să anunțe tragedia care s-a abătut asupra lor.

Vestea că vor deveni părinții unei fetițe i-a entuziasmat și plănuiau să facă multe, după venirea pe lume a micuței Zara.

A murit în timp ce năștea, fără să-și mai vadă copilul sau iubitul: “I-am spus că o iubesc printr-un mesaj, dar nu a mai răspuns”

În seara în care a ajuns la spital, pentru a naște, Samantha a simțit dureri teribile, însă nimeni nu s-a gândit că viața ei ar putea fi în pericol.

Potrivit Daily Mail, medicii de la spital au declarat că femeia a suferit o hemoragie hemotoracică și disecție aortică.

Fetița este acum crescută de Patrick, iar familia Samanthei i-a rămas alături.

După tragedie, Patrick s-a mutat alături de părinţii săi şi la 5 minute distanţă de familia fetei.

„Ambele familii sunt alături de mine. Locuiesc la 5 minute distanţă de familia Samanthei şi mă ajută foarte mult. Este însă foarte greu pentru mine, sper doar să o fac mândră, sper că mă vede.

I-am pus numele Zara-Samantha ca un tribut, o văd pe Sammy în fiecare clipă când o privesc. Îmi frânge inima, dar în acelaşi timp mă bucur că măcar trăieşte prin micuţa noastră.”, a mai declarat el.

Vezi si: Tanara insarcinata in 9 luni a murit fulgerator dupa ce s-a intors de la spital. Mihaela trebuia sa nasca in cateva zile | Demamici.ro

Vezi si: Baietelul i-a murit in burtica dupa ce Stela a fost trimisa acasa de la spital: „Impingeam si speram ca copilul meu era in viata!” | Demamici.ro