A aflat ca e insarcinata cand primul copil nu implinise inca un an. A mers la doctor sa ceara un avort, dar a iesit din cabinet plangand | Demamici.ro

A aflat ca e insarcinata cand primul copil nu implinise inca un an. A mers la doctor sa ceara un avort, dar a iesit din cabinet plangand | Demamici.ro

A aflat ca e insarcinata cand primul copil nu implinise inca un an. Avortul este un subiect controversat care imparte oamenii in doua tabere inversunate.

In cazul de mai jos, o mama care a ramas insarcinata la putin timp dupa prima nastere, a mers la doctor sa ceara un avort. Raspunsul medicului a facut-o sa se razgandeasca.

A aflat ca e insarcinata cand primul copil nu implinise inca un an

O femeie îngrijorată a venit la ginecolog și a spus:
Doctore, am o problemă serioasă, sunt disperată, am nevoie de ajutorul tău! Copilul meu nu are încă un an și sunt din nou însărcinată, nu vreau ca ai mei copii să fie aproape de aceeași vârstă.

Doctorul a întrebat: „Ei bine, ce doresti?”

Ea a spus: „Vreau să-mi intrerupeti sarcina, mă bazez pe ajutorul dumneavoastra.”

Doctorul s-a gandit puțin și, după o scurtă perioada de tăcere, îi spuse femeii: „Cred că am o soluție mai bună pentru tine și mai puțin periculoasă”.

Ea a zâmbit, gandindu-se că medicul a fost de acord să-i îndeplinească cerința.

Vezi si: Avortul, interzis prin lege din momentul in care se aud bataile inimii fatului | Demamici.ro

A aflat ca e insarcinata cand primul copil nu implinise inca un an

Barbatul a continuat: „Vă propun ca, pentru a nu avea grijă de doi copii de-o dată, să îl ucidem pe copilul pe care îl aveți deja. Astfel, ați putea să vă odihniți până când se naște copilul ce il purtati in pantece.

Oricum ar trebui să ucidem un copil, deci nu are importanță pe care dintre ei, iar in acest fel nu-ți vei risca sănătatea nici propria dumneavoastra viata dacă ucizi un copil deja născut.”

Femeia în groază a exclamat: „Ce oroare, ce fel de doctor sunteti? Omorârea unui copil este o crimă!”

„Sunt de acord”, a răspuns medicul, dar dumneavoastra ați fost disponibila sa renuntati de buna voie la el și m-am gândit că poate ar fi cea mai bună soluție.

Doctorul a zâmbit, realizând că și-a atins scopul. El a convins mama tânără că nu există nicio diferență între uciderea unui copil născut și cel care se află încă în pantece.

Crima este aceeași!