Sorin Bontea, dans emoționant alături de fiica lui, Miruna. Cât de grațioasă e și cât de mult îi seamănă | Demamici.ro

Sorin Bontea, dans emoționant alături de fiica lui, Miruna. Cât de mare e și cât de mult îi seamănă
Sorin Bontea, dans emoționant alături de fiica lui, Miruna. Cât de mare e și cât de mult îi seamănă

Sorin Bontea, dans emoționant alături de fiica lui, Miruna. Sorin Bontea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare alături de fiica lui, Miruna. Cei doi au dansat împreună la o petrecere, iar chef-ul nu își mai încape în piele de fericire.

Sorin Bontea are o fiică deja mare și se mândrește de fiecare dată când are ocazia. Juratul de la „Chefi la cuțite” a postat un videoclip emoționant în mediul online. Se poate observa cum dansează alături de fiica lui, Miruna, la o petrecere.

Sorin Bontea, dans emoționant alături de fiica lui, Miruna

Miruna are 20 de ani și este chiar fata lui tata, așa cum îi place lui Sorin Bontea să spună. Asta pentru că la acest videoclip, chef-ul a scris și un mesaj special.

„Fata lu’ tata! ❤️ @mirunabonteea”, a fost mesajul scris de Sorin Bontea, alături de videoclipul postat pe Instagram.

Ce meserie inedită a ales Miruna

În urmă cu câteva săptămâni, Sorin Bontea a mărturisit că fiica lui, Miruna, are multe pasiuni și studiază în Barcelona. Tânăra vorbește spaniolă încă din clasele primare și este fascinată de design. Juratul de la „Chefi la cuțite” a mai spus, în cadrul unui podcast, că o susține pe fiica lui să facă ceea ce îi place în carieră.

„Ea a aplicat la două facultăți, Milano și Barcelona, este aceeași facultate. Ea a vrut Barcelona, vorbește spaniolă că face din clasa 1 și la liceu a făcut spaniolă. Mi-a zis că îi place mai mult Barcelona și am zis ok. Să facă ceea ce îi place. Face niște desene drăguțe”, a declarat Sorin Bontea, în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Miruna Bontea are 20 de ani și e studentă la o facultate din Barcelona. Ce carieră inedită vrea să urmeze fiica lui chef Sorin Bontea | Demamici.ro

Vezi și: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro