Sora Lidiei Buble are o familie superbă. Estera Buble este mamă a doi băieței și locuiește cu ei departe de România | Demamici.ro

Sora Lidie Buble are o familie superbă. Estera este mama a doi băieței și locuiește cu ei departe de România

Sora Lidiei Buble are o familie superbă. Estera Buble este mamă a doi băieței și locuiește cu ei departe de România. Lidia Buble este cunoscută de toată țara, însă sora ei mai mare, Estera, a intrat abia de curând în lumina reflectoarelor. Cele două surori au bătut palma și au făcut echipă în competiția „Asia Express”, fiind considerate unele dintre cele mai bune concurente.

Deși sunt surori și seamănă destul de mult și fizic, viețile personale ale surorilor Buble sunt destul de diferite.

Estera Buble are 30 de ani, este cu 2 ani mai mare ca sora ei, Lidia, și este o familistă convinsă. Spre deosebire de sora ei care s-a lansat într-o carieră artistică, Estera și-a întemeiat în utimii ani o familie superbă și este o mămică dedicată.

Sora Lidie Buble are o familie superbă. Estera este mama a doi băieței și locuiește cu ei departe de România

Pe lângă viața de mămică, Estera este de profesie make-up artist și a luat decizia să se mute din țară în urmă cu ceva timp. Sora și partenera de echipă a Lidiei Buble locuiește cu soțul și cei doi copii ai lor, Isaiah și Isaac, departe de România, în Austria.

În cadrul competiției, copiii au fost punctul sensibil al Esterei. Nu de puține ori, sora Lidiei Buble a lăcrimat în momentele în care s-a vorbit despre familie și copii sau când a întâlnit micuți de aceeași vârstă cu băiețeii ei. Estera s-a ambiționat să ajungă cât mai departe în acest proiect TV pentru a le oferi un exemplu de perseverență și ambiție copiilor ei. Micuții au toate motivele să fie mândri de mama lor. Estera și Lidia Buble au ajuns la un pas de marea finală „Asia Express”, ieșind din competiție chiar înainte de ultimul joc.

Sora Lidie Buble are o familie superbă. Estera este mama a doi băieței și locuiește cu ei departe de România

Estera și Lidia Buble provin dintr-o familie numeroasă: 11 copii, 5 surori, 22 de nepoți

Sora Lidie Buble are o familie superbă. Estera este mama a doi băieței și locuiește cu ei departe de RomâniaConceptul de familie este unul foarte important pentru surorile Buble, și asta pentru că au crescut într-o familie numeroasă și ele.

Tatăl lor, pastor, împreună cu mama lor au crescut 11 copii, iar odată cu trecerea anilor, familia lor s-a mărit și mai mult.

Sora Lidie Buble are o familie superbă. Estera este mama a doi băieței și locuiește cu ei departe de România

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat. S-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie”, povestea Lidia Buble într-un interviu.

Estera Buble este și ea apropiată de surorile ei, pe care le numește „cele mai bune prietene”.

Sora Lidie Buble are o familie superbă. Estera este mama a doi băieței și locuiește cu ei departe de RomâniaNiciodată nu am simțit nevoia să am o „best friend”. De ce? Pentru că am avut mereu alături de mine, nu una, ci 4 BEST SISTERS & BEST FRIENDS!”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare alături de celelalte patru surori Buble.

Vezi si: Irina Fodor, mama unei fetițe superbe. Diana are 10 ani și a moștenit ce-i mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Vezi si: Prima fotografie cu chipul băiețelului lui Dani Oțil. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago: „Are gropițe în obraji” | Demamici.ro