Simona Gherghe a fost internată cu băiețelul la INBI „Matei Balș”. Impresii după externare: „Totul a fost impecabil” | Demamici.ro

Simona Gherghe a fost internată cu băiețelul la INBI „Matei Balș”. Impresii după externare: „Totul a fost impecabil” | Demamici.ro

Simona Gherghe a fost internată cu băiețelul la INBI „Matei Balș”. După mai multe zile petrecute la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș” din București, Simona Gherghe a împărtășit câteva impresii pe contul său de socializare.

Vlad, băiețelul Simonei Gherghe, avea ganglionii inflamați, iar rezultatele analizelor arătau valori care nu se încadrau în parametri. În acest context, Simona Gherghe a ajuns cu micuțul la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș” din Capitală. După consult și interpretarea analizelor, medicii au decis să-l interneze, împreună cu mama lui.

Simona Gherghe a recunoscut că, inițial, a fost sceptică în ceea ce privește internarea în spitalul de stat, însă acum regretă că s-a lăsat condusă de prejudecăți. Prezentatoarea TV a declarat, printr-o postare publică făcută pe contul său de Instagram, că experiența la Balș a fost cât se poate de mulțumitoare din punct de vedere al personalului medical, dar și al curățeniei.

Simona Gherghe a fost internată cu băiețelul la INBI „Matei Balș”. Impresii după externare: „Totul a fost impecabil”

„Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător. Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febră, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați, e greu să reziști câte 8 – 10 ore pe zi, legat de o perfuzie. Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome.

A reacționat bine la tratamentul perfuzabil, asș că suntem, din nou, acasă, la Ana și la tati. Vă mărturisesc că, atunci cand am auzit de internarea la Balș, m-am panicat. Am avut prejudecăți, legate de spitalele de stat, dar acum regret gândurile astea. S-au schimbat multe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Simona Gherghe a fost internată cu băiețelul la INBI „Matei Balș”. Totul a fost impecabil la Balș, de la grija și priceperea oamenilor, la curățenie. Mulțumesc din suflet doamnei doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grijă de Vlad, cu atâta empatie și căldură. Mulțumesc și medicilor de gardă, doamnelor asistente și doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune și talent. E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi. Să le înțelegi plânsul și frica, dar și suferința părinților… Mulțumesc și mă înclin! Și să fim sănătoși! 🙏🏻”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram.

Simona Gherghe a ajuns cu băiețelul la spital: „Vlad a căzut cu fața de parchet, m-am speriat foarte tare”

Nu este pentru prima dată când prezentatoarea TV ajunge cu băiețelul la spital. În urmă cu doi ani, Vlad a ajuns la spital după ce a căzut cu fața de parchet, în interiorul casei. Atunci și-a spart un dinte.

”Vreau să vă povestesc ce am pățit pentru că m-am speriat foarte tare. În timp ce alerga cu Ana, Vlad a căzut cu fața de parchet și și-a spart un dințișor. A fost cumplit, pentru că m-am speriat foarte tare. E dințișorul lui de lapte, abia îl are de câteva luni. Și în noaptea aceea nici nu cred că am dormit o oră legată, că mă frământau o mulțime de gânduri. Mă gândeam să nu-l doară”, a spus Simona Gherghe. Citește articolul complet aici

Vezi și: Simona Gherghe a ajuns cu băiețelul la spital: „Vlad a căzut cu fața de parchet, m-am speriat foarte tare” | Demamici.ro

Vezi și: Prima fotografie cu baietelul Simonei Gherghe | Demamici.ro