Simona Gherghe a nascut! Primele declaratii: „A tipat tare, tare asa ca a luat primul 10 din viata lui!”| Demamici.ro

Simona Gherghe a nascut! Primele declaratii:

Simona Gherghe a nascut joi seara, pe 09.05.2019. Prezentatoarea TV si-a adus pe lume baietelul, pe Vlad Ioan care a primit nota 10 la nastere. Proaspata mamica si bebelusul se simt foarte bine, iar Simona Gherghe a facut deja primele declaratii despre nastere.

„Bună dimineața! S-a născut Vlad Ioan, aseară, de Ziua Europei! A țipat tare, tare, așa ca a luat primul 10 din viața lui!”, a declarat Simona Gherghe pentru spynews.ro.

Simona Gherghe mai are o fetita de 2 ani, Ana Georgia, nascuta tot in luna mai.

Simona Gherghe a nascut! Primele declaratii: "A tipat tare, tare asa ca a luat primul 10 din viata lui!"| Demamici.ro

A doua sarcina a fost mult mai usoara decat prima

Simona Gherghe a intampinat probleme in prima sarcina, insa in cazul celei de-a doua totul a decurs foarte bine. In plus, avand experienta, prezentatoarea TV a fost mult mai calma si mai relaxata.

„Sarcina a fost mult mai ușoară decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole, acum am fost total relaxată.

Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit. La o săptămână-două după Iepuraș îl așteptăm”, declara Simona Gherghe cu cateva saptamani inainte sa nasca pentru a doua oara.

Simona Gherghe a nascut! Primele declaratii: "A tipat tare, tare asa ca a luat primul 10 din viata lui!"| Demamici.ro

Simona Gherghe s-a temut ca nu poate avea copii

Nu a fost usor pentru prezentatoarea TV sa ramana insarcinata, dar dupa un an si jumatate de incercari, exact in momentul in care decisese impreuna cu sotul ei sa apeleze la fertilizarea in vitro, Simona Gherghe a ramas insarcinata pe cale naturala.

„Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu o să pot să am un copil, pentru că a durat un an și ceva până să rămân însărcinată.

Practic, am rămas însărcinată în momentul în care am luat decizia să facem această procedură in vitro. Dacă nu s-ar fi întâmplat spontan, pe cale naturală, aș fi apelat cu siguranță la această procedură in vitro”, a declarat Simona Gherghe, la Antena Stars.