Băiețelul Simonei Gherghe a împlinit un an: „La mulți ani, copil solar, cu ochii ca cerul! Să fii fericit!” | Demamici.ro

Băiețelul Simonei Gherghe a împlinit un an: „La mulți ani, copil solar, cu ochii ca cerul! Să fii fericit!” | Demamici.ro

Vlad Ioan, băiețelul Simonei Gherghe, a sărbătorit primul anișor. Fosta prezentatoare TV voia să-i organizeze o petrecere frumoasă, la fel cum a avut planuri să-și ducă copiii la munte de Paște și în Grecia, la vară. Trebuia să fie prima vacanță a familiei în formula de patru. Iată că toate aceste planuri s-au năruit din cauza vremurilor diferite pe care le trăim.

Mămica celebră i-a promis lui Vlad că după ce se va termina toată nebunia va avea parte de o aniversare pe cinste. Mesajul emoționant transmis de vedetă pe contul de socializare.

Băiețelul Simonei Gherghe a împlinit un an: „La multi ani, copil solar!”

„Dragă Vlad, când a trecut anul asta? Un an plin, greu, frumos. De fapt, cu de toate. Ca viața. Dragul meu bebeluș, te-ai făcut mare așa de repede… cât am clipit de 12 ori.

E o aniversare cum nu mi-aș fi imaginat. In “tatatina”, cum spune sora ta, Ana. Fără familia lărgită și fără prieteni. Dar tu să știi că ești tare iubit! Și iți promite mama o petrecere mare, mare, cand om scăpa de pandemia asta.

Uite, Vlad, lumea, iți voi spune atunci. Căci, puiule, lumea nu e doar casa noastră. Lumea nu e doar curtea în care ieșim în fiecare zi. Lumea e frumoasă! Și mami și tati or să ți-o arate într-o bună zi…

Plănuiam să mergem, de Paște, la munte, la Bran. Ar fi fost prima ta vacanță. La fel cum plănuiam să mergem cu toții pe o insulă frumoasă, în Grecia, la vară. Și într-un loc minunat, la schi, în vacanța de iarnă.

Dar, Vlăducule, nici Branul, nici insula aia frumoasă, nici Alpii nu pleacă nicaieri. Vor fi acolo și peste un an sau doi. Vezi tu, puiule, trăim vremuri pe care nici nu le-am fi bănuit. Vremuri care ne apasă și care ne fac să trăim cu teamă. Iar noi fix asta nu vrem. Să simțiți voi teama noastră. Nu știe mama cât va dura toată teama asta, dar, într-un colț al sufletului meu, știu, simt că o să fie bine.

Pentru tine, pentru Ana, pentru toți prietenii voștri. Pentru ca voi să puteți să cunoasteți lumea asta bună și frumoasă. Ca să ne putem bucura de o plimbare în parc, fără măști și mănuși, de o îmbrățișare, de o baie-n mare sau de-o drumeție în munți.

Lumea asta de dincolo de casă. Lumea asta mare și frumoasă… La mulți ani, copil solar, cu ochii ca cerul! Să fii fericit!”

Simona Gherghe a născut joi seara, pe 09.05.2019. Prezentatoarea TV și-a adus pe lume băiețelul, pe Vlad Ioan care a primit nota 10 la naștere. „Bună dimineața! S-a născut Vlad Ioan, aseară, de Ziua Europei! A țipat tare, tare, așa ca a luat primul 10 din viața lui!”, a declarat Simona Gherghe în urmă cu un an.

Vezi si: Simona Gherghe: „Vlad nu mai doarme leganat in brate! Cum am reusit sa-l dezvat!” VIDEO | Demamici.ro

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Draga Vlad, cand a trecut anul asta? Un an plin, greu, frumos. De fapt, cu de toate. Ca viata. Dragul meu bebelus, te-ai facut mare asa de repede… cat am clipit de 12 ori. E o aniversare cum nu mi-as fi imaginat. In “tatatina”, cum spune sora ta, Ana. Fara familia largita si fara prieteni. Dar tu sa stii ca esti tare iubit! Si iti promite mama o petrecere mare, mare, cand om scapa de pandemia asta. Uite, Vlad, lumea, iti voi spune atunci. Caci, puiule, lumea nu e doar casa noastra. Lumea nu e doar curtea in care iesim in fiecare zi. Lumea e frumoasa! Si mami si tati or sa ti-o arate intr-o buna zi… Planuiam sa mergem, de Paste, la munte, la Bran. Ar fi fost prima ta vacanta. La fel cum planuiam sa mergem cu totii pe o insula frumoasa, in Grecia, la vara. Si intr-un loc minunat, la schi, in vacanta de iarna. Dar, Vladucule, nici Branul, nici Insula insula aia frumoasa, nici Alpii nu pleaca nicaieri. Vor fi acolo si peste un an sau doi. Vezi tu, puiule, traim vremuri pe care nici nu le-am fi banuit. Vremuri care ne apasa si care ne fac sa traim cu teama. Iar noi fix asta nu vrem. Sa simtiti voi teama noastra. Nu stie mama cat va dura toata teama asta, dar, intr-un colt al sufletului meu, stiu, simt ca o sa fie bine. Pentru tine, pentru Ana, pentru toti prietenii vostri. Pentru ca voi sa puteti sa cunoasteti lumea asta buna si frumoasa. Ca sa ne putem bucura de o plimbare in parc, fara masti si manusi, de o imbratisare, de o baie-n mare sau de-o drumetie in munti. Lumea asta de dincolo de casa. Lumea asta mare si frumoasa… La multi ani, copil solar, cu ochii ca cerul! Sa fii fericit! ❤️❤️❤️ #primulan #vladioan #VIS #mamadedoi #family #anniversary @razsandulescu

O postare distribuită de Simona Gherghe (@simgherghe) pe

Simona Gherghe s-a temut ca nu poate avea copii

Nu a fost usor pentru prezentatoarea TV sa ramana insarcinata, dar dupa un an si jumatate de incercari, exact in momentul in care decisese impreuna cu sotul ei sa apeleze la fertilizarea in vitro, Simona Gherghe a ramas insarcinata pe cale naturala.

„Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu o să pot să am un copil, pentru că a durat un an și ceva până să rămân însărcinată.

Practic, am rămas însărcinată în momentul în care am luat decizia să facem această procedură in vitro. Dacă nu s-ar fi întâmplat spontan, pe cale naturală, aș fi apelat cu siguranță la această procedură in vitro”, a declarat Simona Gherghe, la Antena Stars.

Vezi si: Baietelul Mirelei Vaida a implinit un an: „Sa fii sanatos si zambaret toata viata!” | Demamici.ro