Scrisoarea unei mame: „Daca ar fi sa imi aleg copilul, tot pe tine te-as alege!” | Demamici.ro

Scrisoarea unei mame:

Scrisoarea mamei: „Daca ar fi sa imi aleg copilul, tot pe tine te-as alege!”

Copilul meu curajos,

Astazi am trecut cu bine de multe batalii si incercari. Noi doi. Batalii afara, la locul de joaca, apoi inca una din cauza dulciurilor. Cea mai grea batalie a fost atunci cand a trebuit sa ne intoarcem acasa, iar tu plangeai si tipai fiindca voiai sa mai stai afara. Te inrosisei la fata de la atata tipat si vedeai in mine dusmanul tau.

Am avut numeroase batalii, copilul meu.

Si stiu ca vom mai avea.

Astazi, din cauza unor lucruri copilaresti, iar mai tarziu, din cauza vaselor nespalate la timp, regulilor si interdictiilor si, probabil, din cauza baietilor.

Indiferent de certurile noastre, vreau sa tii minte un lucru

Aceste batalii nu ne definesc pe noi. Pe mine ca mama, pe tine ca si copil.
Cand te vei gandi la mine nu vreau sa te gandesti la toate aceste momente zbuciumate.

Vreau sa iti aduci aminte de momentele in care te-am tinut strans in brate, te-am sarutat de zeci de ori si ti-am spus ca te iubesc.

Si vreau sa intelegi ca nu voi renunta niciodata sa iti vreau binele, chiar daca uneori nu vei intelege si te vei impotrivi.

Scrisoarea unei mame: "Copilul meu scump, nu ai avea cum sa ma dezamagesti, pentru ca te ador oricum. Sunt cu tine mereu" | Demamici.ro

Scrisoarea mamei: „Daca ar fi sa imi aleg copilul, tot pe tine te-as alege!”

Da, uneori ma aprind si eu. Simt ca iau foc si incep sa tip si eu la tine. Apoi ma rusinez de mine. Si ma mai intreb daca nu cumva sunt o mama mai putin buna, din cauza ca avem astfel de batalii.

Insa nu te-as schimba pentru nimic in lume. As alege toate lacrimile si momentele tale de incapatanare oricand, doar sa stiu ca faci parte din viata mea.

Daca lacrimile, nervii, urletele si incapatanarea vin la pachet cu tine, atunci aleg sa traiesc asta

Insa, uneori, am nevoie si de ajutorul tau. Si nu imi doresc mult, iubirea mea. Tot ce vreau este ma tii de mana cand traversam strada. Sa te uiti in ochii mei si sa imi spui: „Bine, mama”, atunci cand eu spun „Nu”.

Sunt zile in care sunt mult prea obosita sa am aceeasi rabdare, sa imi aduc aminte cat de fericita sunt, de fapt, ca faci parte din viata mea.

Te ador, si iti ador si incapatanarea.

Scrisoarea mamei: „Daca ar fi sa imi aleg copilul, tot pe tine te-as alege!”

Vocea ta e puternica, vibranta, si sunt convinsa ca intr-o zi vei putea aduce cu ea o schimbare, acolo unde conteaza cel mai mult pentru tine.

Unii oameni poate vor spune despre tine ca esti un om dificil. Iar alti parinti probabil ca se intreaba de unde imi gasesc resursele de energie si rabdare in fiecare zi.

Ei nu vad ce vad eu in tine.

Iar daca ar fi sa imi aleg copilul, tot pe tine te-as alege. Si toate bataliile noastre.

Cu dragoste,

Mama.