Scene ireale la Cluj. Copil mic plimbat cu mașina, lipit de lunetă: „Nu este o glumă, e cât se poate de real” | Demamici.ro

Scene ireale la Cluj. Copil mic plimbat cu mașina, lipit de lunetă:

Scene ireale la Cluj. Copil mic plimbat cu mașina, lipit de lunetă: „Nu este o glumă, e cât se poate de real”. Un copil mic a fost plimbat cu un autoturism în timp ce stătea lipit de lunetă într-un Peugeot 207. Imaginile greu de crezut vin de la Cluj, acolo unde un alt șofer a făcut pozele cu copilul, în trafic.

Îmbrăcat în pijamale și desculț, copilul nu pare să depășească vârsta de 1 an. Cu toate acestea, el este plimbat în mod iresponsabil cu mașina, fiind supus la numeroase riscuri.
Imaginile au fost surprinse marți, în Cluj-Napoca, iar cel care le-a postat pe grupul Soferi de Week-end Cluj a și explicat despre ce e vorba.

Scene ireale la Cluj. Copil mic plimbat cu mașina, lipit de lunetă

„Cred că e prima dată când postez și nu îmi stă în fire, dar acest specimen trebuie făcut neapărat celebru! P.S. Să răspund tuturor care cred că e vreo glumă, copilul e cât se poate de real.

Am fost în spatele mașinii de la semaforul dinaintea podului de pe Traian, loc în care copilul s-a urcat acolo, până la intersecția dintre Decebal și David Prodan, unde a făcut stânga. Pe strada Decebal, mașina a ajuns la aprox. 70 km/h, la intersecția cu Emil Petrovici a pus o frână destul de bruscă, iar la virajul la stânga pe strada David Prodan era să zboare de acolo. Sincer, eu și toți din mașină am rămas fără cuvinte. Îmi pare rău că nu am filmat.”

În urma imaginilor apărute, polițiștii din Cluj au înaintat toate demersurile și îl caută acum pe șofer.

Scene ireale la Cluj. Copil mic plimbat cu mașina, lipit de lunetă: "Nu este o glumă, e cât se poate de real"

„Polițiștii din Cluj au informat că în acest moment îl caută pe șofer: “În urma imaginii apărute în spațiul public privind transportul unui minor în interiorul unui vehicul fără a fi respectate prevederile legale, polițiștii clujeni au demarat verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului și clarificarea aspectelor privind situația respectivă”.

Vezi si: Copil, tinut in portbagajul masinii, in drum spre mare. Politistii l-au gasit. Reactia tatalui a fost filmata VIDEO | Demamici.ro