Un copil de 2 ani din Focșani și-a încuiat mama în balcon și s-a uitat liniștit la TV | Demamici.ro

Un copil de 2 ani din Focșani și-a încuiat mama în balcon și s-a uitat liniștit la TV | Demamici.ro

Un copil de 2 ani din Focșani și-a încuiat mama în balcon și s-a uitat liniștit la TV. Un băiețel de doar 2 ani a comis o năzbâtie de proporții, care i-a alertat nu doar pe părinți, dar și pe pompieri.

Mama copilului a intrat în balcon fiindcă avea treabă și și-a dat seama că a rămas „sechestrată” acolo, după ce juniorul familiei blocase ușa de la accesul spre balcon.

În tot acest timp, tatăl băiețelului se afla afară, în fața blocului. Soția lui a strigat de la balcon și i-a spus ce s-a întâmplat, însă când bărbatul a încercat să salveze situația… din nou ghinion! Cheia rămăsese în ușă, pe interior, și nu putea avea acces la apartament.

Deloc deranjat de agitația părinților săi, copilul și-a văzut de treabă prin casă. Întreaga pățanie a fost povestită într-o postare pe Facebook pe pagina ISU Vrancea.

Un copil de 2 ani din Focșani și-a încuiat mama în balcon și s-a uitat liniștit la TV

Un copil de 2 ani din Focșani și-a încuiat mama în balcon și s-a uitat liniștit la TV

„O familie, domiciliată pe str. Mioriței din municipiul Focșani, a trecut prin mari emoții astăzi, 17 iulie, după ce fiul de numai 2 ani a blocat ușa balconului, în timp ce mama avea treabă acolo.

Tatăl se afla în fața blocului. Alertat de mamă, acesta a suit repede cele 3 etaje, cu gândul de a-și supraveghea copilul. Panica a crescut în momentul în care, în încercarea de a intra în apartament, tatăl a constatat că nu poate pătrunde deoarece în interior era cheia rămasă în ușă.

Văzând că nu au altă soluție au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care s-au deplasat de urgență către locul evenimentului, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime (autoscară) .

La indicațiile părinților, cu ajutorul autoscării, pompierii au reușit să intre în apartament printr-o ușă deschisă de la un alt balcon. Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniștit și se uita la televizor”.

Vezi si: „L-am lasat singur 2 minute si era prea liniste… ” Ce inseamna cu adevarat sa fii parinte de toddler! Top 24 nazdravanii | Demamici.ro

Vezi si: Ce inseamna sa fii mama in 15 fotografii sincere! Fata nevazuta a maternitatii