Richard Gere, tată la 70 de ani. Cați ani are soția, Alejandra Silva | Demamici.ro

Richard Gere, tată la 70 de ani. Cați ani are soția, Alejandra Silva | Demamici.ro

Richard Gere, în vârstă de 70 de ani, a devenit din nou tată. Soția lui, Alejandra Silva (37 de ani) a născut un băiețel și este cel de-al doilea copil pe care îl au împreună.

Actorul Richard Gere și soția lui mai un împreună un fiu, născut în februarie 2018.
Fericitul tătic și soția lui își petrec în prezent timpul la reședința actorului din Pound Ridge, o zonă liniștită de lângă New York, acolo unde Gere deține și un hotel.

Pe lângă cei doi băieți pe care i-a conceput la o vârstă de aur, Richard Gere mai are un copil din căsnicia cu actrița Carey Lovell.

Cel mai mare fiu al actorului are 20 de ani și se numește Homer.

Alejandra Silva mai are și ea un fiu în vârstă de 7 ani, Albert, rezultat în urma căsătoriei cu omul de afaceri Govind Friedland.

Richard Gere este din nou tată la vârsta de 70 de ani

Richard Gere și Alejandra Silva, o poveste de dragoste în care vârsta nu a contat deloc

Deși are aproape dublul vârstei soției sale, acest aspect nu pare să fi avut vreo importanță nici pentru Richard Gere, nici pentru frumoasa originară din Spania.

Alejandra Silva este fiica fostului vicepreședinte al echipei de fotbal Real Madrid.
Cei doi sunt împreună din 2014, însă au preferat să ducă o viață cât mai departe de lumina reflectoarelor. În 2018 au devenit soț și soție.

Richard Gere este din nou tată la vârsta de 70 de ani

”Pluteam în derivă, mă simțeam pierdută, fără nicio perspectivă, iar faptul că l-am întâlnit a dat un nou sens vieții mele. Am simțit cum cineva m-a scos din beznă și m-a adus pe calea cea bună”, povestește Alejandra despre soțul ei.

Richard Gere a făcut primele mișcări de cucerire în Positano, pe coasta amalfitană, acolo unde actorul a convins-o să iasă cu el la o întâlnire după ce i-a trimis nenumărate buchete de flori.

Richard Gere este din nou tată la vârsta de 70 de ani

”Sunt cel mai fericit om din univers. Cum aș putea să fiu altfel? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, deșteaptă, sensibilă, implicată în ajutorarea celorlalți, amuzantă, răbdătoare, care știe să ierte, care știe să gătească și care face cele mai bune salate din lume!”, povestea amuzat actorul la momentul căsătoriei cu Alejandra.

Vezi si: Fiica lui Razvan Fodor, ticuri anxioase dupa plecarea tatalui in „Asia Express” | Demamici.ro

Vezi si: Asa tata, asa fii! Baietii lui Andi Moisescu invata meserie de la tatal lor: „Si-au facut recenzii la carti sub forma unui video” | Demamici.ro