Pepe Junior a făcut primii pași cu ajutorul antemergătorului la 8 luni. Imagini emoționante cu artistul și unicul său fiu | Demamici.ro

Pepe Junior a făcut primii pași cu ajutorul antemergătorului la 8 luni. Imagini emoționante cu artistul și unicul său fiu | Demamici.ro

Pepe Junior a făcut primii pași cu ajutorul antemergătorului la 8 luni. Imagini emoționante cu artistul și unicul său fiu. Pepe este un tătic tot mai fericit, pe zi ce trece și se bucură din plin de familia lui mare.
Cântărețul este acum tată a trei copii, două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă, și un băiețel, rodul iubirii din actuala relație cu Yasmine Ody.

Pepe își iubește cele două fetițe, Rosa și Maria, ca pe ochii din cap, însă a recunoscut de multe ori că și-a dorit să cunoască și bucuria de fi tată de băiat.

Acum, la vârsta de 43 de ani, Pepe se bucură de aceste momente, în care fiul său mult așteptat crește văzând cu ochii și îi umple inima de bucurie cu momente speciale.

Pepe Junior a făcut primii pași cu ajutorul antemergătorului la 8 luni

Recent, Pepe Jr. a făcut primii pași la vârsta de doar 8 luni. Iar momentul a fost surprins și video de către mama lui, iar mai apoi, postat pe contul de Instagram de către Pepe.

În imagini, se poate observa cum juniorul familiei se străduiește să își găsească echilibrul cu ajutorul antemergătorului, iar ușor, ușor, să facă primii pași către tatăl lui.
Pepe l-a întâmpinat cu brațele deschise și cu zâmbetul larg pe chip, iar mai apoi l-a ajutat să stea singur în picioare.

Artistul se simte un tată împlinit, mai ales că cele două fete ale lui l-au îndrăgit din prima pe frățiorul lor mai mic, iar una dintre fete a început și să-i calce deja pe urme, pe drumul muzical.

Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața. M-am tuns de când am băiat. Din iunie m-am tuns și m-am obișnuit. Îmi doream să mă tund. În clip apare toate familia mea. Maria e la cor în momentul acesta. Rosa este acasă și se uită acum la noi. Ea studiază la pian. Așa mulțumire sufletească nici că se putea. De sărbători suntem în familie”, declara Pepe într-un interviu mai vechi.

Pepe Junior, o alegere inedită de nume. Artistul și-a botezat băiatul cu numele lui de scenă

Cântărețul a surprins multă lume atunci când a anunțat numele fiului său. Vestea cea mare a venit încă din timpul sarcinii iubitei sale.

Pentru că și-a dorit mult un băiețel, Pepe (pe numele lui real, Ionuț Pascu), și-a dorit ca micuțul să moștenească ceva special de la el. Artistul și-a botezat copilul cu numele său de scenă, un nume de origine latină și care speră să-i poarte mult noroc, așa cum i-a purtat și lui.

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara artistul în perioada în care Yasmine, partenera lui, era însărcinată în ultimul trimestru.

Pepe a confirmat alegerea numelui și la nașterea fiului său, atunci când a postat prima fotografie alături de micuț.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă”, a spus Pepe, la scurt timp după ce partenera sa a născut.

Vezi și: Pepe, un tătic împlinit. Fotografii adorabile cu artistul și Pepe Junior | Demamici.ro

Vezi și: Cele două fetițe ale lui Pepe din căsnicia cu Raluca și-au întâlnit frățiorul mai mic. Cum au reacționat | Demamici.ro

Vezi și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa a născut un băiețel | Demamici.ro