O mamă din Dâmbovița și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei de 4 ani s-a înecat în piscina casei | Demamici.ro

Mama copilului de 5 ani care s-a înecat în piscina casei a fost găsită moartă:

O mamă din Dâmbovița și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei de 4 ani s-a înecat în piscina casei. Dublă tragedie pentru o familie din Găești, județul Dâmbovița. Cami, mama băiețelului de 4 ani care s-a înecat în piscina casei, a fost găsită și ea fără suflare.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Autoritățile au pornit pe urmele ei, în momentul în care familia i-a semnalat dispariția, la puțin timp după moartea fiului ei.

Din păcate, însă, Cami, așa cum îi spuneau apropiații, nu a mai putut fi salvată la timp.

Pe mama în vârsta de 34 de ani, pierderea propriului ei copil a fost cea mai grea lovitură primită de până acum. Femeia nu a mai avut putere de reacție după ce medicii au pronunțat decesul fiului ei, așa că la scurt timp după moartea micuțului, Cami a fugit pe un câmp din apropierea casei, să-și jelească singură copilul.

Jandarmii, polițiștii, pompierii și mai mulți voluntari au căutat-o preț de 6 ore, cu ajutorul unui câine, însă femeia a fost găsită mult prea târziu. Femeia s-a spânzurat de un copac.
Vecinii și apropiații sunt absolut devastați, la vestea că după doar câteva ore, mama și-a urmat copilul pe lumea cealaltă.

O mamă din Dâmbovița și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei de 4 ani s-a înecat în piscina casei

„Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun. (…) Deci, pentru el, pentru acest copil, îşi dădea şi viaţa. (…) Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz! (…) Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi… Şi tristeţea e mare”, au mărturisit vecinii femeii, pentru observatornews.ro

În jurul morții mamei și a copilului planează deocamdată o urmă de mister.
Potrivit declarațiilor făcute de bunicul patern al lui Albert, băiețelul de 4 ani care a sfârșit înecat, femeia a stat o perioadă lângă el, însă a dispărut la scurt timp după tragedie

„A stat o perioadă lângă el. Şi după aceea a dispărut. Ea. Despre copil nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert”, a declarat bunicul patern al copilului.

Criminaliștii au deschis o anchetă în acest caz.

Mama copilului de 5 ani care s-a înecat în piscina casei a fost găsită moartă: "Era cea mai minunată mamă!"

Mesaj înduioșător postat de mama băiatului, înainte să moară și ea: „Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență”

Cami, femeia de 34 de ani din Găești, avea o conexiune foarte puternică cu băiețelul ei de 4 ani, Albert, pe care îl iubea ca pe ochii din cap.

Tânăra mămică petrecea adesea timp cu el și părea o mamă extrem de devotată.

Nimic nu avea să prevestească dubla tragedie din familia lor. Cu doar o lună înainte de aceste episoade negre, Cami posta pe pagina de Facebook un îndemn emoționant pentru toate mămicile.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, se arată în mesajul postat de Cami pe Facebook.

Vezi și: Isabela, despre lupta cu depresia postnatală: „Am fost la marginea prăpastiei și era cât pe ce să sar” | Demamici.ro

Vezi și: Depresia postnatala. Furia, simptomul care nu m-a lasat sa fiu mama care speram sa fiu | Demamici.ro

Vezi și: Depresia postnatala explicata de psihoterapeutul Isabela Mihut – cauze, simptome, tratament | Demamici.ro