O mamă din Aiud plânge în timp ce-și evacuează bebelușul pe geam. Pompierii i-au salvat din calea apei VIDEO | Demamici.ro

O mamă din Aiud plânge în timp ce-și evacuează bebelușul pe geam. Pompierii i-au salvat din calea apei

O mamă din Aiud plânge în timp ce-și evacuează bebelușul pe geam. Pompierii i-au salvat din calea apei. O familie din Aiud a fost evacuată de pompieri din locuința lor, după ce apele au inundat strada pe care aceștia locuiau.

Cel mai mic membru al familiei, un bebeluș de nouă luni, a fost primul salvat din calea apei.

Întregul moment a fost filmat cu telefonul, iar imaginile emoționante au devenit virale pe internet.

Speriată și cu lacrimi în ochi, mama își scoate pe geam copilul care și el, la rândul lui, începe să plângă. Bebelușul a fost înmânat pompierilor care l-au preluat cu o barcă pneumatică, iar apoi a fost adus la mal împreună cu părinții lui.

O mamă din Aiud plânge în timp ce-și evacuează bebelușul pe geam. Momentul emoționant

În imaginile postate pe pagina de Facebook Fierul Aiud se poate observa cum viitura a înghițit întreaga stradă, iar nivelul apei a urcat până aproape de ferestrele caselor.

Autoritățile au intervenit în salvarea localnicilor imediat și au început cei mai vulnerabili.
Pe fundal, bebelușul se aude cum plânge și este agitat, înainte să fie predat autorităților care îl așteptau la fereastră.

Județul Alba este sub alertă meteo cod portocaliu de ploi puternice până miercuri la ora 2:00, alături de alte județe.

Furia naturii s-a dezlănțuit din nou. În mai multe localități din țară a plouat atât de mult încât oamenii își plâng neputința și pagubele. Furtunile violente au dat alarma în mai multe localități din județul Brașov.

Peste 50 de apeluri la 112 au fost primite in dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Cele mai afectate localități au fost Săcele și Zizin.

Vezi si: Victor a suferit la 3 ani un transplant de șase organe. Micuțul erou, aplaudat de medici la externare | Demamici.ro

Vezi si: Erou la 5 ani. Si-a salvat sora dintr-un incendiu si s-a intors dupa caine | Demamici.ro