O mama atleta a muls jumatate de litru de lapte, in timp ce alerga la maraton | Demamici.ro

O mama atleta a muls jumatate de litru de lapte, in timp ce alerga

O mama atleta a muls jumatate de litru de lapte, in timp ce alerga. Definitia de „mama campioana” n-a fost nicicand mai potrivita ca in cazul acestei mamici din New York.

Molly Waitz a reusit performanta sa fie o mama desavarsita, chiar si in afara casei, in timp ce se afla pe pista de alergare. Tanara, in varsta de 27 de ani, este mama unui baietel de 8 luni pe care il alapteaza.

Atleta a reusit performanta sa participe la un maraton pe care l-a terminat dupa 6 ore si 46 de minute. La linia de final, a aparut cu jumatate de litru de lapte matern, proaspat muls din sanii ei.

„Orice este posibil, daca iti doresti un lucru cu ardoare”, este mesajul inspirational pe care l-a transmis Molly catre toate mamicile aflate la inceput de maternitate.

Muls ca la maraton, in adevaratul sens al cuvantului. Cum a reusit mamica

Lapte muls

Molly Waitz a folosit un dispozitiv special, care poate fi purtat oriunde si care le permite mamicilor sa pompeze lapte fara sa se foloseasca de maini.

O mama atleta a muls jumatate de litru de lapte, in timp ce alerga

Pompa este conectata la o aplicatie care le alerteaza pe mamici cand s-a umplut recipientul (punga).

Astfel, mamica maratonista a fost nevoita sa se opreasca din cursa o data la ceva timp, pentru a-si schimba punguta recipient. Cele pline le sigila si le punea intr-un rucsac pe care l-a purtat in spate, in timpul maratonului.

„Mi-am dorit mult sa parcurg acest maraton, asa ca a trebuit sa gasesc o cale prin care sa reusesc sa o fac. In general, exista multa controversa in jurul acestui subiect – cum si cand si in ce mod sa iti hranesti copilul, asa ca prin acest gest am vrut sa mai sparg niste bariere si preconceptii”, a spus mamica, la final de maraton, in timp ce isi purta mandra recipientele cu lapte.

sursa