O fetita de 5 ani a murit din cauza coronavirusului. Parintii ei au fost testati negativ | Demamici.ro

O fetita de 5 ani a murit din cauza coronavirusului. Parintii ei au fost testati negativ | Demamici.ro

O fetita de 5 ani a murit de coronavirus. Parintii ei au fost testati negativ. O fetita de 5 ani a devenit cea mai tanara victima care a murit din cauza coronavirusului din statul Michigan, Statele Unite ale Americii.

Skylar Herbert a murit pe patul de spital, dupa ce si-a petrecut ultimele doua saptamani din viata la terapie intensiva, conectata la un ventilator. Pe masura ce starea ei s-a agravat, Skylar a inceput sa dezvolte si o forma rara de meningita.

Mama fetitei, care lucreaza in cadrul Serviciului de Urgente din Detroit, a marturisit ca organismul fetitei sale a cedat pur si simplu si intrase in moarte cerebrala.

Pana de curand, cea mai tanara victima a coronavirusului din statul Michigan avea varsta de 20 de ani, potrivit Departamentului de Sanatate si Serviciu Public din Michigan.

La ora actuala sunt aproape 32.000 de cazuri confirmate de infectari cu coronavirus in Michigan. Dintre acestea, 2,389 de persoane au murit.

O fetita de 5 ani a murit de coronavirus. Parintii ei au fost testati negativ. Primul simptom al fetitei: o banala durere de cap

O fetita de 5 ani a murit de coronavirus

Cu o luna inainte ca medicii sa ii pronunte decesul, micuta Skylar a acuzat o durere de cap insuportabila. Ulterior, starea ei s-a inrautatit si a fost dusa la spital.

In momentul in care problemele respiratorii au inceput, medicii au trecut-o pe ventilatie artificiala. Devastati, parintii fetitei nu isi explica nici pana acum de unde a contractat copilul lor virusul, cu atat mai mult cu cat niciunul dintre ei nu a fost testat pozitiv.

In data de 3 aprilie, fetita de 5 ani a dezvoltat meningoencefalita, ca urmare a complicatiilor produse de coronavirus, ceea ce a cauzat o inflamare a tesutului cerebral si grave leziuni asupra lobului frontal.

O fetita de 5 ani a murit de coronavirus

„Din acel punct am stiut ca nu ne vom mai intoarce cu ea acasa”, a povestit mama fetei, potrivit dailymail.co.uk.

Moartea lui Skylar, o reala tragedie

O fetita de 5 ani a murit de coronavirus

O fetita de 5 ani a murit de coronavirus. Parintii ei au fost testati negativ

„Pierderea unui copil, in orice moment si sub orice circumstanta este o tragedie. Suntem devastati sa auzim ca noul coronavirus a rapit viata unui copil.

Suntem alaturi de familie si ne prezentam profundele regrete, atat lor, cat si tuturor oamenilor care au pierdut pe cineva drag din cauza virusului”, este declaratia unui purtator de cuvant de la Spitalul Beaumont.

Vezi si: Alexandru Rafila: „Copiii trebuie sa iasa, sa se joace!” Spania permite acest lucru din 27 aprilie. Care e data probabila pentru Romania | Demamici.ro

Vezi si: Gravida cu coronavirus a nascut in timp ce era in coma indusa. Si-a vazut bebelusul la 5 zile dupa ce l-a adus pe lume | Demamici.ro