O cântăreață de peste Ocean a născut singură în baie o fetiță perfect sănătoasă: „Nu am ştiut că sunt în travaliu până când nu i-am simţit capul” | Demamici.ro

O cântăreață de peste Ocean a născut singură în baie o fetiță perfect sănătoasă:

O cântăreață de peste Ocean a născut singură în baie o fetiță perfect sănătoasă. Cântăreața Teyana Taylor a născut în propria baie, fără să fie asistată medical și, din spusele celebrei mămici, aceasta s-ar afla la a doua naștere de acest gen.

Artista în vârstă de 29 de ani din SUA a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Micuța s-a grăbit un pic cam tare să ajungă pe lume, iar nașterea a avut loc în baia casei.

Pe data de 5 septembrie, Teyana a participat la o petrecere de tip „baby shower”, iar a doua zi, micuța Rue Rose, cum a fost botezată, a dat primele semne că vrea să se nască.

O cântăreață de peste Ocean a născut singură în baie o fetiță perfect sănătoasă: "Nu am ştiut că sunt în travaliu până când nu i-am simţit capul"

O cântăreață de peste Ocean a născut singură în baie o fetiță perfect sănătoasă

Naștere a decurs fără niciun fel de probleme, iar cântăreața nu s-a speriat prea tare, ținând cont că mai născuse o dată, tot în baie.

Deși a venit puțin mai devreme pe lume, micuța Rue Rose este perfect sănătoasă.

A născut de două ori în baie, neasistată de medic

Cântăreața Teyana Taylor nu se află la prima naștere în baie. Mai mult, nașterile în cazul ei s-au desfășurat incredibil de repede, iar travaliul a părut inexistent.

O cântăreață de peste Ocean a născut singură în baie o fetiță perfect sănătoasă: "Nu am ştiut că sunt în travaliu până când nu i-am simţit capul"

„În 16 decembrie, la ora 06:42, în baia noastră, Junie a decis să respire pentru prima dată pe această lume. A venit ca o frumoasă surpriză pentru noi toţi. Nu am ştiut că sunt în travaliu până când nu i-am simţit capul.

După câteva împinsături, aceasta a venit pe lume. La cinci minute după ce i-am tăiat cordonul ombilical a ajuns şi ambulanţa. A deschis ochii imediat, s-a uitat către mine şi nu a plâns. Am luat-o în braţe şi atunci am aflat ce este dragostea. Uraţi-i bun venit lui Iman Tayla Shumpert Jr. Mami o să aibă grijă de tine”, le-a spus Teyana Taylor prietenilor ei virtuali.

Teyana Taylor are 29 de ani și este mamă a două fetițe. Din anul 2016 ea este căsătorită cu fostul jucător de baschet de la Brooklyn Nets, Iman Schumpert. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2015, când s-a născut prima lor fiică, Iman Tayla.

Vezi si: A născut singură gemeni acasă în timp ce ceilalți 6 copii ai săi se jucau | Demamici.ro

Vezi și: Mamă cu 5 copii la 29 de ani. Patru dintre ei, născuți în același timp. Primul an cu cvadrupleții, un sport extrem! | Demamici.ro