Lindsay Lohan, însărcinată cu primul copil! Actrița a cunoscut faima în copilărie | Demamici.ro

Actrița Lindsay Lohan a cunoscut faima în copilărie, iar acum este însărcinată cu primul copil

Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița în vârstă de 36 de ani a anunțat de curând, cu multă bucurie, vestea că va fi mamă.

Lindsay Lohan și soțul ei, Bader Shammas, se pregătesc să devină anul acesta părinți. Actrița, care a cunoscut celebritatea încă de la o vârstă fragedă, a decis în ultimii ani să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze mai mult pe viața personală.

Și iată că deciziile ei au dat roade! Lindsay trăiește acum nu doar o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, dar se pregătește ușor, ușor, și de viața de mămică.

Actrița de la Hollywood a dat vestea cea mare chiar pe contul ei de Instagram. În dreptul unui body de bebeluș, pe care scrie mesajul „Coming soon (n.r. –  în curând), Linday a scris simplu, dar din inimă: „Suntem binecuvântați și entuziasmați””.

Lindsay Lohan, pentru prima dată mămică: „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

Cunoscută mai degrabă pentru stilul de viață petrecăreț și anumite ipostaze controversate în care a fost surprinsă de paparazii în ultimii ani, iată că Lindsay Lohan și-a găsit liniștea în brațele bărbatului iubit.

Actrița Lindsay Lohan a cunoscut faima în copilărie, iar acum este însărcinată cu primul copil
Potrivit revistei People, actrița și afaceristul Bader Shammas s-au căsătorit în vara anului 2022, iar jumătate de an mai târziu au aflat că vor deveni și părinți.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Tu m-ai găsit și ai știut că îmi doream să cunosc fericirea și grația, toate în același timp. Sunt uluită de faptul că tu ești soțul meu. Ești viața mea și tot ce am mai scump. Fiecare femeie ar trebui să simtă asta în fiecare zi”, a transmis Lindsay Lohan în urmă cu câteva luni, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei.

Vezi și: Rihanna este însărcinată din nou. Artista a devenit mamă pentru prima dată în mai 2022 | Demamici.ro

Vezi și: Kylie Jenner a devenit mămică din nou! Modul emoționant prin care a anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil | Demamici.ro