Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: „Binecuvântarea noastră” | Demamici.ro

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera:

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: „Binecuvântarea noastră”. Laura Cosoi și-a botezat cea de-a doua fetiță, pe micuța Vera. Evenimentul a strâns la un loc familia și prietenii apropiați ai cuplului Laura – Cosmin Curticăpean, într-o atmosferă de sărbătoare cât se poate de tradițională.

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: "Binecuvântarea noastră" | Demamici.ro

La fel ca la botezul Ritei, prima lor fetiță, evenimentul a fost organizat în Maramureș, zona de unde provine tatăl fetițelor.

Este vorba despre un lăcaș din Baia-Sprie, oraș în care tatăl lor, Cosmin Curticăpean, s-a născut şi a copilărit. Printre invitații de la fericitul eveniment s-au numărat: Adela Popescu, Monica și Nicolai Tand, dar și designerul Stephan Pelger.

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: "Binecuvântarea noastră"

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera

Iubitoare a culturii tradiționale românești, Laura Cosoi a evidențiat acest lucru și în momentele importante din familia ei.

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: "Binecuvântarea noastră"Vedeta a schimbat două ținute, una pentru biserică și alta pentru petrecerea de după, ambele rochii fiind simple, lejere.

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: "Binecuvântarea noastră"

Bineînțeles, la botezul Verei a fost prezentă și surioara ei mai mare, Rita, care și-a asortat rochița cu cea a mamei sale. După petrecere, Laura Cosoi alături de invitații sosiți la botez s-au delectat cu bucate tradiționale din Maramureș și au dansat pe muzica Fraților Petreuș.

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș, pentru fetița ei, Vera: "Binecuvântarea noastră"

Laura Cosoi a botezat-o pe Vera. Moment emoționant surprins în biserică VIDEO

Ceremonia religioasă a fost și ea una plină de emoție, însoțită de un cor al bisericii pe măsură.

Imediat după ce micuța Vera a primit Taina Botezului, actrița a postat imagini cu o filmare făcută în timpul ceremoniei religioase.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Lumina din lumina 🤍 #Vera #botez #dragoste #binecuvantate #multumim

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

“Lumină din lumină #Vera #botez #dragoste #binecuvântate #mulțumim” este mesajul scris de Laura Cosoi când a publicat pe Instagram înregistrarea.

Laura Cosoi, mămică pentru a doua oară: „Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți”. Vera a venit pe lume în zi de sărbătoare

Mămica celebră a dat vestea cea mare pe Instgram unde a postat o fotografie simbolică în care își ținea bebelușul nou-născut de mânuță. „Vera ❤️” a scris simplu Laura Cosoi în dreptul fotografiei care a adunat zeci de mii de reacții.

Vezi si: