Inimioara lui Piscotel bate acum in cer, acolo unde boala nu o mai poate „strica” | Demamici.ro

Inimioara lui Piscotel bate acum in cer, acolo unde boala nu o mai poate

Inimioara lui Piscotel bate acum in cer, acolo unde boala nu o mai poate „strica”. Inimioara lui Piscotel bate acum in cer, acolo unde boala nu-l mai chinuie, unde nu mai are de stat prin spitale cu trupusorul firav plin de ace.

Piscotel e inger acum, insa in zborul lui spre cer a lasat in urma o familie pentru care nicio zi nu va mai fi la fel. Un an si cateva luni parintii s-au bucurat de zambetul lui, de gingansia lui si de imbratisarile pline de dragoste. Inimioara lui Piscotel e sanatoasa acum, doar ca bate in cer…

Impreuna pentru inimioara lui Piscotel. Baietelul de 1 an are nevoie de un transplant de inima | Demamici.ro

Inimioara lui Piscotel bate acum in cer

Ce poti sa le spui unor parinti care si-au pierdut copilasul? Ce vorbe pot sa le aduca alinare? Luciana este mama ca si tine. Ce poti sa-i spui sa-i alini sufletul rupt in mii de bucati? Chiar daca cuvintele par de prisos, rugaciunile si gandurile indreptate spre o familie in suferinta ajuta.

Asa ca, daca in ultimele luni i-ai fost alaturi lui Piscotel si familiei lui printr-un gand bun, o incurajare, gaseste cateva cuvinte de alinare si pentru o mama care si-a pierdut din putere. O parte din sufletul Lucianei a zburat si el spre cer, odata cu fiul ei. Asa e sufletul de mama. E impartit in bucati. Fiecare copil primeste la nastere mostenire o parte din sufletul mamei. E mostenirea cea mai de pret pe care o poate lasa o mama. Dragostea infinita pentru copilasii ei.

Rugamintea unei mame de inimioara speciala. Povestea lui Piscotel | Demamici.ro

Inimioara lui Piscotel bate acum in cer. Luciana, fii tare, chiar daca sufletul iti urla! Fii tare pentru fetita ta. Mai ai atat de multa dragoste de oferit. Piscotel e ingeras acum, insa sufletelul lui va fi mereu alaturi de voi. Nu i-ar fi placut sa va vada tristi. Ganditi-va cu bucurie la el, la zambetul lui si simtiti-va norocosi ca vreme de mai bine de un an l-ati strans la piept si l-ati numit fiul vostru.

A fost un dar de la Dumnezeu, insa acum s-a intors in cer, printre ingeri. Fiti puternici! Ati facut tot ce se putea face, omeneste vorbind. Piscotel e acum intr-un loc mai bun unde boala si suferinta nu-l mai pot atinge. Drum lin, ingeras!

Rugamintea unei mame de inimioara speciala. Povestea lui Piscotel | Demamici.ro

Luciana va multumeste din suflet pentru tot ajutorul pe care i l-ati oferit in aceste saptamani in care s-a luptat pentru viata fiului sau. Fie ca au fost cuvinte, incurajari, mesaje, fie ca au fost donatii, toate au fost facute din suflet de catre oameni cu un suflet mare si asta a contat.

Va multumim si noi ca ati fost alaturi de aceasta familie si va rugam sa va rugati pentru ca Dumnezeu sa le dea parintilor putere si liniste pentru a-si putea continua viata.

Rugamintea unei mame de inimioara speciala. Povestea lui Piscotel | Demamici.ro

„E greu să fii mamă de inimioară specială…

Am uitat noțiunea timpului, nu mai știu ce zi e, în ce data suntem, parcă s-a șters și viața mea de altădată… „

Daca nu stiti care este povestea lui Piscotel, o puteti citi aici: Impreuna pentru inimioara lui Piscotel. Baietelul de 1 an are nevoie de un transplant de inima | Demamici.ro

Rugamintea unei mame de inimioara speciala. Povestea lui Piscotel | Demamici.ro