Imagini unice cu cei doi fii ai lui Ștefan Bănică Jr. Radu Ștefan Bănică la plimbare, grijuliu, cu frățiorul mai mic | Demamici.ro

Ștefan Bănică Jr, imagini unice cu cei doi fii. Radu Ștefan Bănică la plimbare, grijuliu, cu frățiorul mai mic

Ștefan Bănică Jr, imagini unice cu cei doi fii ai săi. Actorul și artistul în vârstă de 53 de ani este tată a trei copii: Radu Ștefan (20 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, Violeta (14 ani), rodul iubirii dintre el și Andreea Marin și micuțul Alexandru (2 ani), copilul pe care îl are împreună cu actuala soție, Lavinia Pîrva.

Deși cei trei provin din relații diferite, copiii au fost învățați să fie extrem de uniți.
Radu Ștefan, băiatul cel mare al artistului, are o relație apropiată atât cu Violeta, dar și cu frățiorul său mai mic.

Ștefan Bănică Jr, imagini unice cu cei doi fii. Radu Ștefan Bănică la plimbare, grijuliu, cu frățiorul mai micÎntr-o postare recentă, Lavinia Pîrva l-a fotografiat pe Radu Ștefan și juniorul Alexandru la o plimbare în parc.

Radu Ștefan și-a plimbat frățiorul mai mic, în cărucior, cu multă grijă pe aleea din parc, și a părut extrem de implicat.

„Big Brother” (n.r. – fratele mai mare), a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei.

Ștefan Bănică Jr, imagini unice cu cei doi fii. Radu Ștefan Bănică la plimbare, grijuliu, cu frățiorul mai mic

Lavinia Pîrva a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu doi ani

Lavinia Pîrva i-a oferit cel de-al treilea copil lui Ștefan Bănică Jr în 2019, un băiețel pe nume Alexandru, așteptat cu nerăbdare de cei doi părinți. Mai ales de mămica Lavinia, care se afla la prima experiență de maternitate.

Ștefan Bănică Jr, imagini unice cu cei doi fii. Radu Ștefan Bănică la plimbare, grijuliu, cu frățiorul mai mic

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a fost mesajul prin care Stefan Banica anunța în urmă cu doi ani că a devenit din nou tătic.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în vara lui 2017. Chiar dacă ceremonia religioasă a avut loc în Romania, petrecerea s-a ținut în Bulgaria. Totul a fost organizat în mare secret. Invitații au fost duși acolo sub pretextul unei petreceri de ziua de naștere a solistului.

Vezi si: Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta, și băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi frați adolescenți, așa cum rar sunt văzuți | Demamici.ro

Vezi si: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr se transformă într-o adolescentă superbă! Cum arată acum Ana Violeta Bănică | Demamici.ro

Vezi si: Ce mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Junior. Poză de la mare | Demamici.ro