Fiul lui Daniel Pavel a împlinit 18 ani. Prezentatorul TV i-a dedicat cele „18 legi ale majoratului”: „Eu asta vreau să-i dau mai departe fiului meu” | Demamici.ro

Fiul lui Daniel Pavel a împlinit 18 ani. Prezentatorul TV i-a dedicat cele

Fiul lui Daniel Pavel a împlinit 18 ani. Prezentatorul TV i-a dedicat cele „18 legi ale majoratului”: „Eu asta vreau să-i dau mai departe fiului meu”. Prezentatorul TV are toate motivele să fie mândru de fiul său, care a început deja să facă primii pași spre viața de adult.

Antoniu a împlinit în luna ianuarie vârsta de 18 ani, iar momentul l-a emoționat peste măsură pe tatăl Daniel Pavel.

„În viața oricarui părinte vine o zi când răspunsul la întrebarea esențială asupra sensului în viață are o nouă pecete sacră:

🔅Un număr – 18.
🔅Un simbolism: Majoratul
🔅Un tânăr bărbat, gentleman și nobil, cu sânge în vene si-n originea-i străveche și usage du monde de secol XXI”, a transmis el.

Pe pagina lui de Instagram, prezentatorul a împărtășit mai multe fotografii alături de fiul său, dar și de mama acestuia.
Deși nu mai formează un cuplu, Daniel Pavel și fosta lui parteneră de viață, Anca Pîrvuțoiu, au rămas în legături bune, de dragul copilului lor.

„Inima ta este liberă! Să ai mereu curaj să navighezi în ea”, a mai transmis „Domnu’ Dan” odată cu fotografiile.

Fiul lui Daniel Pavel a împlinit 18 ani. Prezentatorul TV i-a dedicat cele "18 legi ale majoratului": "Eu asta vreau să-i dau mai departe fiului meu"

Cele 18 legi ale majoratului. Daniel Pavel a marcat într-un mod inedit majoratul fiului său

Prezentatorul de la „Survivor” și-a exprimat gândurile și emoțiile cu privire la ziua de naștere a fiului său de mai multe ori pe social media, cu atât mai mult cu cât nu a putut fi alături de Antoniu, în această zi specială.
Daniel Pavel și-a început anul departe de casă, în Republica Dominicană, la filmările show-ului pe care îl prezintă.

Totuși, inima i-a fost alături de unicul său fiu și de la distanță și a avut grijă să marcheze aniversarea lui într-un mod special.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

„Bărbăția. Ce înseamnă bărbăția?
În ecuația mea înseamnă Tărie și Filosofie.
Am agregat cele 18 legi ale majoratului.
Sunt aici pe câteva foi de hârtie. De ce?
Și pentru că astăzi este majoratul băiatului meu, Antoniu.

Eu sunt acum undeva departe, peste mări și țări, însă sunt cu el și este cu mine în fiecare moment.
Antoniu, băiatul meu, a pus o sămânță, mai mult decât am pus eu, care a rodit și care, printr-o succesiune de evenimente, m-a adus chiar la Survivor.

Cele 18 legi ale majoratului o să le dezvălui ușor, ușor, însă deocamdată le va afla el primul. Nu-l deranjez în aceste zile pentru că are examene.
18 ani, vârstă sacră, vârstă magică, la mulți ani băiatului meu!”, a mai transmis prezentatorul TV printr-un video pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Antoniu locuiește în Austria împreună cu mama lui

Antoniu a urmat cursurile „Liceului Francez” de la București, însă s-a transferat în Viena, după ce Daniel Pavel s-a stabilit în Austria. Pasionat de sport, adolescentul schiază, patinează și e foarte priceput la sporturile de apă. Mai mult decât atât, Antoniu vorbește mai multe limbi străine: germană, franceză, engleză.

„Antoniu, băiatul lui tata! M-a ajuns la înălțime și mă va depăși. În mod cert ia de pe linia mamei lui, care, deși micuță de statură, are înaintași înalți în neamul familiei de aromâni ce coboară vreo 800 de ani in istorie.

Și, da, tocmai pentru că am un frate de cam aceeași vârstă cu mine, el este și antrenorul meu de fitness. Pe băiatul meu îl antrenez și eu, la rândul meu, mă raportez la el cu afecțiunea „camarazilor de arme”. Face sport, sigur că da, aș spune chiar mult mai tenace și focusat pe forma perfectă decât eram eu în liceu!”, povestea Daniel Pavel într-un interviu mai vechi.

Vezi și: Fiul lui Daniel Pavel a împlinit 17 ani. Imagini rare cu băiatul prezentatorului de la „Survivor” și mama lui | Demamici.ro

Vezi si: Culiță Sterp a devenit tătic. Daniela Iliescu a născut un bebeluș de 4 kilograme | Demamici.ro