Fetița cea mică a doctorului Mihail Pautov, internată în spital: „Daniela a stat cu ea, fără să doarmă și să stea jos!” | Demamici.ro

Fetița cea mică a doctorului Mihail Pautov

Fetița cea mică a doctorului Mihail Pautov, internată în spital. Micuța Navani nu s-a simțit bine, iar părinții au dus-o la spital, unde medicii au decis să o interneze. Dr. Mihail Pautov a postat pe contul său de Instagram o imagine cu fetița sa. Navani avea mânuța dreaptă bandajată. Din fericire, starea fetiței s-a îmbunătățit în urma tratamentului primit în spital.

Fetița cea mică a doctorului Mihail Pautov, internată în spital împreună cu mama sa

În descrierea din dreptul imaginii emoționante, Dr. Mihail Pautov a subliniat încă o dată puterea deosebită a mamelor și faptul că acestea sunt în stare să facă nenumărate sacrificii pentru binele copiilor lor. Daniela, partenera de viață a Dr. Mihail Pautov, nu s-a dezlipit de micuța sa. A vegheat-o, i-a monitorizat temperatura și și-a făcut nenumărate griji, așa cum orice mamă și-ar face atunci când puiul său este bolnav.

„Scurtă vizită de weekend prin spitale; febra etc; tot ok acum, sper să plecăm mâine. De fapt eu sunt la schimb de tură, cam la spartul târgului, cand totul este ok, după 2 zile în care Daniela a stat cu ea, fără să doarmă și să stea jos; este incredibilă puterea mamelor de a sta non-stop lângă un copil febril, care plânge și se zbate, fără să dormi sau să mănânci și să îți îneci frica continuă că se poate întâmpla ceva mai rău. Cu program de vizite de 30 de minute, fără să poți ieși afară, cu sprijin de la asistente maxim cât le permite timpul; acesta este cel mai greu job/ cea mai grea datorie: să fii mama.”, a scris Dr. Mihai Pautov pe contul său de Instagram.

Dr. Mihai Pautov a devenit tătic pentru a doua oară în august 2022

Medicul Mihail Pautov, gazda emisiunii „MediCool”, de la Antena 1 a devenit tătic pentru a doua oară în august 2022. Partenera sa de viață a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Mihail Pautov a publicat o fotografie ținându-și bebelușul în brate, imagine care strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii. „Vă spun eu, seamănă cu mine”, a scris Mihail Pautov în dreptul fotografiei. Acesta a fost felicitat de numeroase vedete din România. „Să-l cresteți în iubire!” , a scris Mihai Morar, în timp ce Bogdan Vlădău a comentat la fotografia emoționantă: „Mă bucur pentru tine, prietene!” Continuarea articolului aici!

Vezi și: Mihail Pautov, gazda emisiunii „MediCool”, a devenit tătic pentru a doua oară: „Hai să-ți arăt cum e prin viață” | Demamici.ro