Eliza și Cosmin Natanticu, motivul pentru care nu au copii încă: „Ne dorim, însă…” | Demamici.ro

Eliza și Cosmin Natanticu, motivul pentru care nu au copii încă: „Ne dorim, însă…” | Demamici.ro

Eliza și Cosmin Natanticu, motivul pentru care nu au copii încă: „Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată”. Eliza și Cosmin Natanticu au o căsnicie frumoasă, de 3 ani, iar anul acesta cuplul a spus „Da” unei alte mari provocări: competiția „Asia Express”, unde și acolo formează o echipă.

Actorul și soția lui și-au unit destinele în 2018, iar nași de cununie le-au fost Cătălina și Mihai Bobonete.

Deși își doresc foarte mult să își trăiască viețile și din postura de părinți, iată că până acum bebelușul s-a lăsat așteptat, însă nici cei doi parteneri nu par să se mai grăbească atât de tare.

Într-un interviu recent, realizat înainte de plecarea lor în Asia, Eliza și Cosmin Natanticu au vorbit deschis despre viața lor de cuplu și planurile de viitor. Eliza a mărturisit că își dorește mult să devină mamă, însă se simte speriată de situația actuală din sistemul sanitar.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.

Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag”, a declarat Eliza Natanticu, la un post de televiziune.

Deși preferă să fie precauți și să mai aștepte, Eliza și Cosmin Natanticu au mărturisit că așteaptă cu nerăbdare ziua în care familia lor se va completa cu un bebelus… sau chiar doi, de ce nu?

Eliza și Cosmin Natanticu, motivul pentru care nu au făcut încă copii: „Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată"

„Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună.”, a mai dezvăluit artista la TV.

Eliza Natanticu, copilărie cu lacrimi de abandon

Viața nu a fost ușoară pentru soția lui Cosmin Natanticu, iar presiunea competiției din Asia a scos la iveală multe amintiri emoționante.

Pentru Eliza, copilăria a fost una cu greutăți, în care a simțit pe pielea ei trauma abandonului. O cățelușă care se ținea în timpul probei din Asia în mod insistent după ea a, a făcut-o pe Eliza să-și deschidă sufletul.

„Această cățelușă a simțit ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor și de-asta s-a ținut după noi. Mi s-a rupt sufletul când am abandonat-o, pentru că și eu am fost abandonată, la rândul meu, când eram mică, și am această chestie, nu-mi place să abandonez.

Eliza și Cosmin Natanticu, motivul pentru care nu au făcut încă copii: „Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată"

Vreau să fac un bine mereu. Mi s-a rupt sufletul. Parcă a fost trimisă de Dumnezeu. Aș fi luat-o acasă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am văzut astăzi. Mi-a adus aminte cine sunt, de unde am plecat. Nu pot să mai vorbesc acum”, a spus Eliza.

Eliza și Cosmin Natanticu, imagini de la nuntă

Eliza și Cosmin Natanticu și-au unit destinele în 2018, atunci când actorul și comediantul Mihai Bobonete, alături de soția lui, le-au fost nași de cununie.

Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, departe de privirile curioșilor. Frumoasa mireasă a optat pentru o rochie aparte, cu o croială tip „sirenă”, care i-a pus în evidență foarte bine silueta.

Eliza și Cosmin Natanticu, motivul pentru care nu au făcut încă copii: „Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată"

Deși au o căsnicie frumoasă, Eliza a recunoscut că lucrurile nu au fost tot timpul roz și au fost la un moment dat și la un pas de despărțire, în timpul relației lor. Se întâmpla după ce actorul fusese plecat tot într-o competiție.

„Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect.

Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze. A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta”, a spus Eliza Natanticu, de la Asia Express.

Vezi si: Povestea neștiută a mamei Adriana Trandafir. Primul copil i-a fost „smuls” din brațe când avea doar 7 ani: „Am crezut că viața s-a terminat pentru mine!” | Demamici.ro

Vezi si: Irina Fodor, mama unei fetițe superbe. Diana are 10 ani și a moștenit ce-i mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Vezi si: Mihai Petre și Elwira, o familie construită în pași de dans. Cele două fetițe, Catinca și Ariana, seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro