Elena Băsescu a mers la slujba de Înviere însoțită de cei trei copii! Juniorii au ieșit din casă asortați | Demamici.ro

Elena Băsescu a mers la slujba de Înviere însoțită de cei trei copii! Juniorii au ieșit din casă asortați | Demamici.ro

Elena Băsescu a mers la slujba de Înviere însoțită de cei trei copii! Juniorii au ieșit din casă asortați. Elena Băsescu a petrecut Paștele alături de familia ei, iar fiica cea mică a fostului președinte nu a lipsit nici de la slujba de Înviere.

Mămica Elena Băsescu a mers să ia Lumină împreună cu copiii ei, de la o biserică din București, iar pentru această ieșire specială din casă, mămica EBA a acordat atenție chiar și celor mai mici detalii.

Elena Băsescu a mers la slujba de Înviere însoțită de cei trei copii! Juniorii au ieșit din casă asortați

Sofia Anais (7 ani și jumătate), Traian Junior (6 ani și 3 luni) și mezina familiei, Anastasia (3 ani și 11 luni) și-au însoțit mama la biserică, însă nu oricum, ci asortați la ținute.
Desigur, Elena Băsescu a avut grijă ca micuții să aibă o ținută adecvată ocaziei și nu în ultimul rând, în aceleași tonuri de culoare.

Cei trei copii au purtat pantaloni negri, încălțări sport albe, dar și trenciuri de culoare crem.
La rândul ei, Elena Băsescu a optat pentru o ținută „all black” – pantaloni evazați negri, trenci negru și o bască ce a completat ținuta șic.

Micuții au fost surprinși cu zâmbetul pe buze, au stat cuminți lângă mama lor și au ascultat slujba în aer liber, așezați pe iarba din curtea bisericii.

Elena Băsescu a mers la slujba de Înviere însoțită de cei trei copii! Juniorii au ieșit din casă asortați

Elena Băsescu nu s-a bucurat de mult noroc pe plan sentimental, însă este mândră de cei trei copii frumoși pe care îi are.

Micuța Sofia Anais și Traian Junior, născuți la un an și trei luni distanță, sunt rodul iubirii dintre ea și fostul soț, Bogdan Ionescu.

Câțiva ani mai târziu, ea a format un cuplu cu cel cunoscut în cercurile din Capitală cu numele de Cătălin „Tomată”. Împreună, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Anastasia, însă doi ani mai târziu relația lor s-a destrămat.

Vezi si: Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de naștere: „L-am văzut pe bebe cât a crescut” | Demamici.ro

Vezi si: Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot” | Demamici.ro