Ea este mama cu 11 copii care schimbă 600 de scutece săptămânal: „Mai vreau încă 4 copii!” | Demamici.ro

Ea este mama cu 11 copiii si care schimba 600 de scutece saptamânal:

Ea este mama cu 11 copii care schimbă 600 de scutece săptămânal: „Mai vreau încă 4 copii!” Faceți cunoștință cu o mămică cu adevărat eroină. La doar 31 de ani, Britni Church are 11 copii deja și și-a petrecut mai mult de 10 ani însărcinată.

Deși schimbă săptămânal cel puțin 600 de scutece, pentru Britni acest lucru nu pare să fie o corvoadă.

Tânăra adoră rolul de mamă, iar sarcina a devenit deja pentru ea o stare în care se simte cel mai confortabil.

Britni a devenit prima dată mamă la vârsta de 16 ani. De atunci a mai născut încă 10 copii, dintre care și o serie de tripleți.

Iar viața de familie cu mulți copii nu e deloc ușoară, mai ales financiar. Britni și soțul ei Chris, în vârstă de 28 de ani, cheltuiesc săptămânal echivalentul a 230 de lire, doar pentru alimentele copiilor. Se consumă un total de 66 de cutii de lapte și 600 de scutece.

În ciuda dificultăților financiare, cuplul mai visează la alți patru copii.

Ea este mama cu 11 copiii si care schimba 600 de scutece saptamânal: "Mai vreau înca 4 copii"

Ea este mama cu 11 copii care schimbă 600 de scutece săptămânal: „Mai vreau încă 4 copii!”

„Sper să mai avem o fată. Nu cred că voi avea mai mult de 15 copii. Nu am crezut niciodată că voi avea nici 11 copii”, a mărturisit Britni.

Mămica eroină a mai fost căsătorită, iar din căsnicia anterioară are patru copii. Timp de 3 ani, a învățat să-și crească copiii singură, până când l-a întâlnit pe actualul ei soț, cu care s-a căsătorit în 2014. Un an mai târziu, Britni și Chris întâmpinau venirea pe lume a primului lor copil.

„Am simtit multă rușine că rămân însarcinată pentru că mi-am dorit întotdeauna ca copiii mei să aibă același tată. Dar când s-a născut Jesalyn, era atât de nevinovată, prețioasă și frumoasă. Toată rușinea a dispărut imediat. A fost perfectă. Am încetat să mai am grijă de ce credeau oamenii. Imi place să am o familie mare – există întotdeauna cineva cu care să vorbești.”

O zi din viața unei mame cu 11 copii

Ea este mama cu 11 copiii si care schimba 600 de scutece saptamânal: "Mai vreau înca 4 copii"

Programul zilnic al lui Britni seamănă în mare parte cu programul oricărei mămici, doar că sarcinile se înmulțesc direct proporțional cu copiii.

Britni se trezește în fiecare zi la ora 07.00, le pregătește copiilor micul dejun, apoi își verifico email-urile și bea o cafea rapid.

Una dintre cele mai importante sarcini ale zilei o reprezintă spălatul hainelor. Imediat după micul dejun, mămica pune la spălat, cam două rânduri de mașină pe zi.

În acest timp, soțul îi duce pe copiii mai mari la școală, iar ea rămâne cu bebelușii.

„Cand iesim toti în oras, lumea ne aruncă numeroase priviri. Au fost persoane care au vrut să ne plătească cina, impresionați de cât de bine se comportă copiii.

Dacă lucrurile vor merge bine, dorim să ne construim o casă la țară, lângă un iaz mare, deoarece lui Chris îi place să pescuiască. Ne-ar plăcea să luam și câteva animale. Poate doi câini și o pisică pentru început”, a mărturisit mămica.

Vezi si: A nascut 10 copii in 10 ani: „Ador sa fiu insarcinata!” O zi din viata unei mamici eroine | Demamici.ro

Vezi si: Mamă cu 15 copii, din care 3 serii de gemeni, se pregătește să aducă pe lume bebe nr. 16: „Sunt cea mai fericită când sunt însărcinată” | Demamici.ro