Dragul meu copil, tu ești motivul meu. Tu ești totul pentru mine – o poezie despre dragostea infinită a unei mame | Demamici.ro

Dragul meu copil, tu ești motivul meu. Tu ești totul pentru mine - o poezie despre dragostea infinită a unei mame | Demamici.ro

Dragul meu copil, tu ești motivul meu. Tu ești totul pentru mine – o poezie despre dragostea infinită a unei mame.

Tu ești motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineață, chiar dacă uneori îmi simt pleoapele ca un camion de 5 tone. Chiar dacă mi-aș dori din suflet să mai dorm sau să-mi beau cafeaua în pat.
Tu ești mai important.
Ai nevoie de mine.
Pentru tine aș face orice.
Tu ești motivul pentru care mă simt, în cele din urmă, confortabil în propria piele. Chiar dacă port o mărime mai mare decât înainte. Chiar dacă sânii nu-mi mai sunt la fel de jucăuși ca înainte.
Tu te-ai bazat pe corpul meu. Tu i-ai dat un scop. Datorită ție îl voi iubi mereu.
Tu ești motivul care m-a determinat să fiu mai atentă la ce mă înconjoară. Tu m-ai făcut să-mi doresc să fac lumea un loc mai bun.
Tu mi-ai deschis mintea.
Datorită ție am început să-mi doresc să fiu un model demn de urmat.
Tu ești motivul pentru care am renunțat la egoism, chiar dacă uneori mă mai plâng că nu-mi iau niciodată nimic. Chiar dacă uneori mă enervez că nu-mi pot dedica suficient timp mie.
M-ai învățat că nu se învârte totul în jurul meu. Nevoile tale primează acum. Pentru tine, mă las cu dragă inimă pe locul 2.
Tu ești motivul pentru care am cunoscut importanța răbdării. Chiar dacă uneori simt lipsa vieții pe repede înainte. Chiar dacă uneori mă simt frustrată când simt că nu sunt eficientă.
Știu că ai nevoie să mă adaptez ritmului tău. Tu ești prioritatea acum. Pentru tine încetinesc.
Tu ești motivul pentru care acum văd lumea altfel. Chiar dacă nu mai fac la fel de mulți bani pe câți făceam. Chiar dacă nivelul meu de stimulare mentală nu mai e același ca înainte.
Tu ești mai important.
Ai nevoie de mine.
Pentru tine, cariera mea mai poate aștepta.
Tu ești motivul celor mai adânci griji ale mele. Chiar dacă uneori realizez că nu pot schimba nimic dacă mă îngrijorez. Chiar dacă nu este vina ta.
Ești prețios.
Ești vulnerabil.
Pentru tine mă voi îngrijora mereu.
Tu ești motivul pentru care sunt plină de mulțumire. Chiar dacă uneori mă mai supăr că lucrurile nu-mi ies exact cum mi-aș dori. Chiar dacă uneori pierd din vedere ceea ce am.
Tu ești aici să-mi amintești constant cât sunt de binecuvântată.
Tu ești luminița de la capătul tunelului.
Pentru tine merită totul.
Tu ești motivul pentru care inima mea este plină. Chiar dacă îl iubesc și pe tatăl tău mai mult decât îți poți imagina. Chiar dacă apreciez și viața pe care am avut-o dinainte să te am pe tine.
Tu mi-ai arătat o iubire cum nu există alta.
Ești minunat.
Mor de dragul tău.
Dragul meu copil, tu ești motivul meu. Tu ești totul pentru mine!

Traducere adaptată după Emma Heaphy.

Vezi si: Catre fiica mea: „Esti viata si lumea mea toata!” | Demamici.ro

Vezi si: „Iarta-ma, mamico, caci te-am judecat!” Abia cand devii si tu mama, intelegi mai bine | Demamici.ro