Deea Codrea, finalista de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însărcinată. Ce nume inedit a ales pentru bebeluș | Demamici.ro

Deea Codrea de la ”Bravo, ai stil!

Deea Codrea, finalista de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însărcinată. Ce nume inedit a ales pentru bebeluș. Deea Codrea, una dintre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, este însărcinată cu primul copil.

Fosta concurentă așteaptă cu nerăbdare perioada maternității, dar mai ales să-și țină bebelușul în brațe. Deea Codrea a dat marea veste pe rețelele de socializare, printr-un mesaj inedit.

„S-a întâmplat să mi se întâmple. Fără să caut, fără să strig, fără să alerg, fără să fie nevoie măcar să mă întreb.

S-a întâmplat să apari și să apară. Să simțim. Să fim… poate că nici tu, nici eu, nu speram, nu bănuiam. Din doi ne-am născut noi, așa e dragostea, se întâmplă, pur și simplu. În sfârșit, acasă. Bun venit acasă, suflețel. Vorbim de tine încă de când am început să vorbim de noi”, a transmis viitoarea mămică.

Deea Codrea va avea un băiețel

Deea Codrea de la ”Bravo, ai stil!", însărcinată cu primul copil. Ce nume inedit a ales pentru bebeluș

Deea Codrea și iubitul ei sunt împreună de 8 luni și sunt emoționați la gândul că vor deveni părinți. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a anunțat în emisiunea „Vorbește lumea” și sexul bebelușului.

„A trebuit să aștept să se vadă cât de cât burtica, de aceea am făcut anunțul că sunt însărcinată așa târziu. O să fie băiețel. Nașterea e programată pe 11 octombrie, o să fie Balanță(…) Iubitul meu e foarte încântat, o să schimbe scutece. E foarte atent cu mine. Sunt cu iubitul meu de opt luni. L-am cunoscut pe Andrei în septembrie, ne-am mutat împreună, iar în ianuarie am aflat că am rămas însărcinată”, a mai spus Deea.

Viitorii părinți au ales chiar și numele copilului, înainte de a afla sexul bebelușului, iar alegerile sunt, cel puțin inedite.

„Ne-am gândit și la nume. Noi aveam un nume fată în cap, Tokyo, la băiat o să-i spunem Iian. Pe iubitul meu îl cheamă Stoian și ne-am gândit că sună melodios, ne uitam la un film scoțian când l-am ales”, a mai spus viitoarea mămică.

Vezi si: Emily Burghelea, abdomen plat și siluetă recăpătată la 7 zile după ce a născut: „Tu nu ești pământeancă” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, primele zile acasă, alături de fetiță: „Când răsare luna ea este în picioare” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, în costum de baie în luna a opta de sarcină: „Dacă vorbesc cu ea în gând, începe să se miște” VIDEO | Demamici.ro