Băiețelul lui Emily Burghelea are probleme cu pielea: „Cine și-ar fi închipuit că dermatita atopică poate să fie atât de grea?” | Demamici.ro

Băiețelul lui Emily Burghelea are probleme cu pielea

Băiețelul lui Emily Burghelea are probleme cu pielea. Emily Burghelea trece prin momente dificile. Micuțul Damian are probleme de sănătate, iar tânăra mămică este îngrijorată. Băiețelului i-au apărut niște bubițe pe față, iar rana s-a tot extins. Cu toate că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost cu bebelușul la pediatru și a primit un tratament, se pare că acesta nu dă rezultate. Mai mult decât atât, pielea copilului arată din ce în ce mai rău.

„Am zis că nu mai pot, că trebuie să fac investigațiile astea. M-am simțit teribil când m-am dus cu el de prima dacă când i-au apărut bubițele astea pe față. Am crezut că o să-i treacă. Am crezut că este ok cu tratamentul de la pediatru, dar nu. Trebuie clar studiat fenomenul în profunzime și un tratament special. Trebuie să vede, ce are. Mă doare sufletul să îl văd așa”, a povestit Emily Burghelea în mediul online.

Băiețelul lui Emily Burghelea are probleme cu pielea: „Cine și-ar fi închipuit că dermatita atopică poate să fie atât de grea?”

În acest moment, Emily Burghelea bănuiește că ar fi vorba despre dermatita atopică, însă nu înțelege ce o cauzează. Ia în calcul și varianta unei alergii alimentare. Micuțul, fiind alăptat exclusiv, este posibil să aibă reacții la unele alimente pe care le consumă mama. Emily și-a programat băiețelul pentru un consult dermatologic și speră că va descoperi cauza și că medicul specialist îi va recomanda tratamentul care să ducă la vindecare.

Până atunci, mămica a cerut sfaturi și în cadrul comunității pe care a adunat-o pe Instagram.

„Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică.

Căutăm specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog, mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, ca să vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu.

Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu, mi-a spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la detergenți, dar ideea este că nu mai pot să-l văd așa. De fiecare dată mi se pare că îi trece, că se vindecă, dar de fiecare dată apar și este și mai rău, și mai rău, fiecare erupție este diferită. Nu apar foarte des, dar și când apar este ceva groaznic, mai ales că îl văd că îl doare, vrea să se scarpine… e ceva rău.

Pe de altă parte este și zona cealaltă, cu tratamente naturiste, cu ceaiuri, cu spălat pe față cu ceai de mușețel, uleiuri esențiale, creme de gălbenele, n-am încercat până acum niciuna din aceste variante. Mi-a fost puțin teamă, dar nu este exclus să mergem cu el și la un doctor homeopat, pentru că am înțeles că sunt foarte buni, nu am luat până acum contact cu așa ceva”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea, primele declarații după nașterea băiețelului său: „Când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi”

Emily Burghelea a născut! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a devenit mamă pentru a doua oară pe 20 ianuarie 2023 și pentru prima dată mamă de băiat.

Emily Burghelea: „Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!”

Vezi și: Emily Burghelea și-a botezat băiețelul și a fost sărbătorit așa cum se cuvine la petrecerea de după | Demamici.ro

Vezi și: Emily Burghelea și-a sărbătorit fetița. Amedea a împlinit 2 ani: „Ai venit în viața noastră ca o primăvară” | Demamici.ro

Vezi și: Emily Burghelea, din nou la spital după naștere! S-a confruntat cu furia laptelui | Demamici.ro