Emily Burghelea a născut un băiețel: „Când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi” | Demamici.ro

Emily Burghelea a născut un băiețel: „Când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi” | Demamici.ro

Emily Burghelea a născut! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a devenit mamă pentru a doua oară pe 20 ianuarie 2023 și pentru prima dată mamă de băiat.

Emily Burghelea: „Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!”

Emily Burghelea a născut un băiețel: „Când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi” | Demamici.ro

Cu doar câteva zile înainte să nască, Emily Burghelea lansa un concurs pe profilul său de Instagram prin care provoca urmăritorii să ghicească data nașterii. „Curând, mamă de băiat! Mai avem puțin. Frățiorul Amedeei poate să vină pe lume în orice clipă, dar nu ne grăbim. Să vină când este el pregătit! O să-mi fie dor de burtică, îmi place să-l simt așa aproape de mine, dar în același timp sunt super nerăbdătoare să-l țin în brațe. Teoretic, până la finalul lunii sunt în grafic. Pe ce dată credeți că se va naște?”, scria Emily pe Instagram.

Emily Burghelea a născut un băiețel!

Cea de-a doua sarcină a luat-o prin surprindere pe tânără care credea că amețeala pe care o simțea în ultima perioadă era cauzată de o anemie. Testul de sarcină pozitiv i-a demonstrat că nu are probleme de sănătate, ci un bebeluș în burtică. Diferența dintre Amedeea și frățiorul ei este una mică, de doar un an și nouă luni.

În timpul celor 9 luni de sarcină, Emily Burghelea și-a menținut silueta și a reușit să pună un număr minim de kilograme, doar 10. Și după prima naștere, concurenta de la „Bravo, ai stil!” a revenit foarte repede la formele pe care le avea înainte de sarcină.

Emily Burghelea a născut un băiețel!

Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută”

Emily Burghelea a devenit prima dată mamă în aprilie 2021, atunci când a născut natural, deși travaliul nu a fost deloc unul ușor.

Emily a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare frânturi din momentele pline de emoții pe care le-a trăit atât în timpul travaliului, cât și după naștere. Micuța Amedea a venit pe lume după un travaliu de 24 de ore.

„24h a durat travaliul, însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22:40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200g de care m-am îndrăgostit instantaneu. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută.

Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși! Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. (…) A fost atât de puternică! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată!”, a transmis Emily Burghelea, în 2021, când a devenit mamă pentru prima dată.

Vezi și: Emily Burghelea va deveni din nou mămică: „Nu era din cauza anemiei, sunt însărcinată” | Demamici.ro

Vezi și: Emily Burghelea, abdomen plat și siluetă recăpătată la 7 zile după ce a născut: „Tu nu ești pământeancă” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută” | Demamici.ro