Când ai dragoste de părinte, poți orice. A devenit medic după ce a fost crescut de un tată cu sindromul Down | Demamici.ro

Când ai dragoste de părinte, poți orice. A devenit medic după ce a fost crescut de un tată cu sindromul Down

A devenit medic după ce a fost crescut de un tată cu sindromul Down. Când ai dragoste de părinte, poți reuși orice îți propui. Iar un părinte își va găsi și el la rândul lui forța, în dragostea pe care i-o poartă copilului său.

O poveste cu adevărat specială este aceea a unui tată cu sindromul Down care a reușit să crească un copil de nota 10. Persoanele cu sindromul Down se lovesc de multe prejudecăți din partea societății, unul dintre ele fiind faptul că nu pot crește singuri un copil.

Jad Issa a fost cel mai fericit om atunci când a aflat că soția lui îi va oferi un copil și îl va face tată. Astăzi, Sader, băiatul lui, este medic dentist și are una dintre cele mai bine plătite cariere din Siria.

Când ai dragoste de părinte, poți orice. A devenit medic după ce a fost crescut de un tată cu sindromul Down

A devenit medic după ce a fost crescut de un tată cu sindromul Down

Povestea lor de viață nu a fost una ușoară, dar cu siguranță îi va inspira pe mulți.

Încă din primele zile de viață, Jad s-a atașat enorm de fiul său și a petrecut mult timp acasă, alături de el. Iubirea de părinte și dorința de a-i oferi tot ce putea el mai bun, l-a făcut să-i dea putere, să nu se lase intimidat de prejudecăți și să muncească din greu pentru a-i oferi lui Sader o copilărie normală.

Nu a vrut ca Sader să se simtă diferit, din cauza diagnosticului tatălui său. Și nu a vrut nici ca fiului său să-i lipsească ceva.

Jad lucra în acea perioadă la o moară de grâu și a economisit enorm, ani la rândul, pentru ca fiul lui să poată merge la facultate, dar și pentru a-și sprijini familia zi de zi. Pentru Sader, angajamentul și ambiția tatălui său de a-i oferi cel mai bun viitor, l-au inspirat, ani mai tâziu, să devină medic.

Când ai dragoste de părinte, poți orice. A devenit medic după ce a fost crescut de un tată cu sindromul Down

Cred că aș fi fost mult mai puțin entuziasmat de viață și mult mai puțin pasionat de ceea ce fac dacă nu aș fi avut un tată atât de special”, a spus Sader.

Sader este acum dentist și are una dintre cele mai bine plătite cariere din Siria. Este cea mai mare mândrie a familiei, dar mai ales, a tatălui său.

Când fiul său încă era student, Jad le spunea cu o sclipire în ochi tuturor oamenilor: „fiul meu este doctor”.

Vezi si: Un baietel cu sindromul Down isi linisteste fratiorul care plangea neconsolat VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: A aflat ca fetita ei se va naste cu sindromul Down inca de cand o purta in burtica. Mama a dat o lectie de viata pretioasa: „Am stiut ca te iubesc, inainte sa te cunosc!” | Demamici.ro