Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil, la 40 de ani | Demamici.ro

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil, la vârsta de 40 de ani

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil, la 40 de ani. Artista, în vârstă de 40 de ani, și partenerul ei, Sam Asghari (28 de ani), se pregătesc să întâmpine venirea pe lume a primului lor copil.
Vestea cea mare a fost făcută Britney Spears și logodnicul ei pe rețelele de socializare și vine la jumătate de an de când artista a ieșit de sub tutela tatălui ei.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și o bluză scurtă, cu abdomenul la vedere, Britney Spears a dat marea veste într-un mod atipic și a recunoscut că speră să nu aibă gemeni, deoarece îi e teamă că nu va putea duce sarcina la capăt.

„Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc. M-am tot gândit: oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și… ei bine, vom avea un copil! Crește pe zi ce trece (n.r. – burta). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna!”, a scris Britney Spears pe Instagram.

Totuși, Britney și-a propus să aibă grijă de ea în această sarcină, astfel încât să nu se mai confrunte cu episoade de depresie, așa cum s-a întâmplat la primele două sarcini.

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil, la vârsta de 40 de ani

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil, la 40 de ani

Ea va avea un program strict, fără multe apariții publice și „multă yoga, chiar și în fiecare zi”, a adăugat artista.

„Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci. Acum nu mai e așa, îi mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”.

Britney Spears și Sam Asghari formează un cuplu din anul 2016. Bărbatul se bucură enorm că va deveni tătic și va forma o familie în adevăratul sens al cuvântului alături de partenera lui.
Antrenorul de fitness și starul pop s-au cunoscut pe platouri, la filmarea unui videoclip.

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil, la vârsta de 40 de ani

„Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Am așteptat să fiu tată cu nerăbdare. Este cel mai important lucru pe care îl voi face vreodată”, a spus Sam.

Britney Spears mai are doi copii, pe Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și pe Jayden James, în vârstă de 15 ani, din căsătoria ei cu Kevin Federline.
Deși visa de multă vreme să devină din nou mamă, artista nu putea rămâne însărcinată din cauza faptului că încă se afla sub tutela tatălui ei și era constrânsă, în acest fel, de multe libertăți.

Reprezentanții tatălui ei i-au respins în trecut artistei cererea de a-și scoate steriletul, pentru a putea avea alt copil. La data de 12 noiembrie 2021, un tribunal din Los Angeles i-a redat artistei controlul asupra vieții sale și a reușit să pună capăt tutelei tatălui ei, pe care a descris-o ca fiind „abuzivă”.

Vezi și: Mamă la 47 de ani. Cameron Diaz: „E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!” | Demamici.ro

Vezi si: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Vezi si: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro