Boris Johnson și soția lui, Carie, au devenit părinții unei fetițe. Soția premierului britanic a aflat că va deveni mamă la scurt timp după o pierdere de sarcină | Demamici.ro

Boris Johnson și soția lui, Carie, au devenit părinții unei fetițe:

Boris Johnson și soția lui, Carie Symonds, au devenit părinții unei fetițe. Soția premierului britanic a aflat că va deveni mamă la scurt timp după o pierdere de sarcină. Boris Johnson, premierul Regatului Unit, și soția lui, Carie Johnson, au devenit pentru a doua oară părinți.

Liderul politic britanic a devenit tatăl unei fetițe, la vârsta de 57 de ani. Soția lui, Carrie Symonds, are 33 de ani și se află la a doua experiență de maternitate. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe nume Wilfred, născut în aprilie 2020. Vestea că vor deveni din nou părinți a fost cu atât mai îmbucurătoare cu cât cuplul trecuse prin experiența dureroasă a unei sarcini pierdute.

Boris Johnson și soția lui, Carie, au devenit părinții unei fetițe

„Atât mama, cât și fetița, se află într-o stare foarte bună”, sunt primele declarații venite de la un purtător de cuvânt de la spital.

Liderul partidului laburist, Sir Keir Starmer, a fost printre primii care a felicitat cuplul: „Fericire și sănătate către familia voastră!”, a fost mesajul transmis la vestea venirii pe lume a fetiței lor.

Boris Johnson și soția lui, Carie, au devenit părinții unei fetițe: "Este , ei sunt copiii care apar după o sarcină pierdută"

Fetița nou-născută, un „bebeluș curcubeu”. Carrie Johnson a pierdut o sarcină la începutul anului

Soția prim ministrului Boris Johnson a anunțat cea de-a doua sarcină pe Instagram, în luna iulie. Tot atunci, ea a mai mărturisit că a aflat că a rămas din nou însărcinată la doar câteva luni după ce pierduse o sarcină.

„Speram la un <bebeluș curcubeu> (n.r. rainbow baby), așa că m-am simțit incredibil de binecuvântată să aflu că voi fi din nou mamă, dar totodată, am fost și copleșită de multe stări de teamă”, declara ea la acea vreme.

Boris Johnson și soția lui, Carie, au devenit părinții unei fetițe: "Este , ei sunt copiii care apar după o sarcină pierdută"

În termenii populari, „rainbow baby” este folosit pentru bebelușii care apar în viețile părinților, după ce aceștia au pierdut o sarcină sau copilul a murit la naștere.
Ei vin ca o alinare, ca un strop de culoare în sufletelor părinților încercați de durerea pierderii unui copil, iar de aici și denumirea „bebeluș curcubeu”.

Povestea de dragoste dintre Boris Johnson și Carie Johnson este una desprinsă din filme, care a evoluat foarte mult într-un timp relativ scurt. Cei doi au avut cununia religioasă la începutul acestui an, la celebra catedrală Westminster.

Premierul britanic se află la al treilea mariaj. Boris Johnson mai are 4 copii din cel de-al doilea mariaj, cu avocata Marina Wheeler, doi băieți și două fete. Numeroase speculații au apărut în presă despre existența unui alt copil, dintr-o legătură extraconjugală.

Vezi si: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani. Mesajul emoționant al Cristinei Șișcanu: „Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri!” | Demamici.ro

Vezi si: Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil | Demamici.ro