Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil | Demamici.ro

Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil | Demamici.ro

Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook:

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei.”, a scris fostul principe Nicolae pe contul său de socializare.

Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil. Anunțul a fost însoțit și de un comunicat de presă:

„În Ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată.

Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”

Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil | Demamici.ro

Vestea cea mare a fost împărtășită la scurt timp după aniversarea de un an a Mariei Alexandra, primul copil al cuplului. Cel de-al doilea bebeluș regal urmează să vină pe lume în primăvara anului 2022, așa cum a fost comunicat oficial.

Foto Credit: Felicia Simion

Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil | Demamici.ro

Fostul principe Nicolae al României și soția sa, Alina Binder, au devenit pentru prima dată părinți în 2020

Micuța Alexandra Maria s-a născut la data de 7 noiembrie 2020. O zi mai târziu, tatăl ei anunța cu bucurie nașterea fetiței lui.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României.

Fostul principe Nicolae mai este tatăl unei fetițe, dintr-o relație anterioară, cu Nicoleta Cîrjan, o femeie simplă.

Venirea pe lume a fetiței sale a stârnit valuri la Casa Regală, iar din acest motiv acestuia i s-au retras toate titlurile.

Vezi si: Strănepoata Regelui Mihai I, în port popular românesc. Este primul Paște în trei pentru fostul principe Nicolae al României | Demamici.ro

Vezi si: Alina Binder și Nicolae al României și-au botezat fetița. Imagini emoționante cu strănepoata Regelui Mihai I | Demamici.ro

Vezi si: Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți. Micuța Alexandra-Maria a venit pe lume la Spitalul Polizu | Demamici.ro