Blake Lively, în costum de baie la a patra sarcină. Sătulă de paparazzii din fața casei, actrița s-a pozat singură și a publicat imaginile | Demamici.ro

Blake Lively, în costum de baie la a patra sarcină. Sătulă de paparazii din fața casei, actrița s-a pozat singură și a publicat imaginile

Blake Lively, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, a devenit în ultimii ani și o mamă devotată.
Blake Lively și actorul Ryan Reynolds se pregătesc de venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al lor, iar vestea cea mare a venit abia de curând.

Cuplul a făcut sarcina publică recent, la un eveniment anual organizat de Forbes, la New York, atunci când burtica de gravidă s-a putut întrezări prin rochia ei elegantă.

Din momentul în care s-a aflat de sarcină, casa celor doi actori a ajuns să fie invadată de paparazzi, dornici să „smulgă” măcar o fotografie cu actrița, însărcinată, din intimitatea casei sale sau cu burtica la vedere.
Iar acest lucru a durat zile întregi, timp în care fotografii s-au perindat prin fața casei actorilor, lucru nu tocmai plăcut pentru familia lor.

Blake Lively, în costum de baie la a patra sarcină. Sătulă de paparazii din fața casei, actrița s-a pozat singură și a publicat imaginile

Într-un gest de revoltă, Blake Lively a publicat o serie de fotografii realizate în intimitatea casei sale sau alături de oameni dragi ei, în care apare cu burtica la vedere, în costum de baie sau cu tricoul ridicat, în timp ce stă tolănită pe canapea.

Totul, în speranța că paparazii vor renunța la ambiția lor de a obține primele fotografii cu ea cu burtica la vedere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

„Cam așa arată fotografiile cu mine însărcinată în viața de zi cu zi, astfel încât, sper ca cei 11 tipi care stau în fața casei mele la pândă să mă lase într-un final în pace. Mă speriați și pe mine și pe copiii mei.

Vă mulțumesc tuturor pentru toată dragostea și respectul acordat și pentru că ați dat unfollow tuturor conturilor și publicațiilor care publică fotografii cu copiii noștri.
Voi toți dețineți puterea împotriva lor.

Și mulțumesc și publicațiilor care respectă acest lucru și nu expun niciodată copiii.

Voi toți faceți diferența.

Multă iubire!”, a transmis actrița pe contul ei de Instagram.

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare, iar povestea lor de iubire a evoluat extrem de rapid.
În 2012, actorii se căsătoreau, și în doar 10 ani au reușit să-și creeze o familie frumoasă, care acum se pregătește să-și întâmpine cel de-al patrulea membru.

Blake Lively și Ryan Reynolds au împreună trei copiii, două fiice, Inez și Betty, dar și un băiat pe nume James.