Andreea Antonescu și-a serbat fiica cea mare în America. Sienna a împlinit 12 ani: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente” | Demamici.ro

Andreea Antonescu și-a serbat fiica cea mare în America. Sienna a împlinit 12 ani: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente” | Demamici.ro

Andreea Antonescu și-a serbat fiica cea mare, tocmai în Statele Unite ale Americii. Sienna locuiește peste ocean, unde primește o educație aleasă și este implicată în multe activități. Gândul la un viitor mai bun pentru Sienna este și alinarea mamei sale, pentru care distanța mare față de România poate fi greu de suportat.

Artista, mamă a două fete, cea mică având vârsta de doar 5 luni, a zburat recent pe teritoriul Statelor Unite ale Americii pentru a fi alături de prima minune din viața ei, Sienna.

Fiica cea mare a Andreei Antonescu a împlinit vârsta de 12 ani, iar artista și tatăl fetiței, Traian Spak, i-au organizat o petrecere în avans, de ziua ei de naștere, astfel încât toți cei dragi să fie alături de ea în acele momente speciale.

Andreea Antonescu și-a serbat fiica cea mare, în America. Sienna a împlinit 12 ani: "Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente."

Andreea Antonescu și-a serbat fiica cea mare în America. Sienna a împlinit 12 ani

„Astăzi o serbăm pe minunata mea @sienna_spak, în avans, ziua ei fiind peste 3 zile! Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei, iar ea nu a bănuit o secundă, deși, undeva în adâncul ei știa ca nu voi lipsi.

Aceste surprize rămân cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente. Sienna mea minunată, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta. La mulți ani, inima mea!”, a transmis Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu și-a serbat fiica cea mare, în America. Sienna a împlinit 12 ani: "Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente."

Andreea Antonescu a devenit din nou mamă la vârsta de 40 de ani

Andreea Antonescu a născut cea de-a doua fetiță, la finalul anului trecut, fiind rodul iubirii dintre ea și fostul ei partener, Victor Vrânceanu.
Micuța a primit numele Venice Victoria, iar în urmă cu puțin timp au fost vedetele unui shooting de excepție pentru revista VIVA!

Andreea Antonescu a primit cu bucurie propunerea de a poza pentru coperta revistei Viva! alături de micuța ei nou-născută, ocazie cu care i-a dezvăluit nu doar chipul, dar și prenumele alese.

Andreea Antonescu, prima fotografie cu cea de-a doua fetiță: "Ea este Venice Victoria mea"

„Ea este VENICE VICTORIA mea… 🥰 Azi a apărut revista @vivaromania pe a cărei copertă suntem eu și bebelina, acesta a fost și motivul pentru care nu v-am arătat-o până acum și nici nu i-am dezvăluit numele. Mi-aș fi dorit să fac acest shooting photo împreuna cu ambele minuni ale mele, însă după cum bine știți, @sienna_spak studiază în America și nu a putut fi prezentă. Vă mulțumesc încă o dată tuturor celor care sunteți alături de mine de peste 20 de ani și celorlalți care v-ați alăturat călătoriei mele pe parcurs”, a transmis artista pe pagina ei de Instagram.

Vezi și: Andreea Antonescu, prima fotografie cu chipul micuței sale: „Ea este Venice Victoria mea!” | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Fiica Andreei Antonescu îi calcă pe urme? Sienna a lansat primul ei videoclip muzical în urmă cu doi ani VIDEO | Demamici.ro