Adela Popescu, superbă în săptămâna 32 de sarcină: „Am luat până acum 13 kg. Și sigur mai iau 3-4 până nasc” | Demamici.ro

Adela Popescu, superbă în săptămâna 32 de sarcină:

Adela Popescu, superbă în săptămâna 32 de sarcină: „Am luat până acum 13 kg. Și sigur mai iau 3-4 până nasc”. Adela Popescu a intrat în săptămâna 32 de sarcină. Viitoarea mămică a trei băieți se află la cea de-a treia sarcină, iar mămica actriță pare să își cunoască din ce în ce mai bine corpul din timpul sarcinii.

Într-o serie de fotografii recente, Adela Popescu a strălucit, la propriu, într-o rochie de un verde intens care i-a pus în valoare atât silueta, cât și burtica de gravidă.

Deși nu pare că ar fi acumulat prea multe kilograme în sarcină, după cum au semnalat internauții de pe pagina ei, Adela Popescu a clarificat „misterul”.

Adela Popescu, superbă în săptămâna 32 de sarcină: „Am luat până acum 13 kg. Și sigur mai iau 3-4 până nasc”

„Ești superbă, nu te-ai îngrășat 😍😍. Eu am luat 18 kg, arătam ca un butoi, dar nu contează atâta timp cât pitica mea e sănătoasă. Naștere ușoară și să fiți sănătoși ❤️😍”, i-a transmis o utilizatoare.

„Și eu deja 13. Și sigur mai iau 3-4 până nasc”, i-a răspuns Adela.

Adela Popescu, superbă în săptămâna 32 de sarcină: "Am luat până acum 13 kg. Și sigur mai iau 3-4 până nasc"

Adela Popescu, gânduri și frici de mamă

Deși e deja mamă a doi băieți, sarcina poate veni și cu emoții de anxietate la pachet. Iar Adela Popescu s-a confesat, cu această ocazie, în mod public, cu privire la cele mai mari griji ale ei de mamă.

Totul a pornit de la o mărturisire făcută de băiețelul ei, Alexandru:

Adela Popescu, superbă în săptămâna 32 de sarcină: "Am luat până acum 13 kg. Și sigur mai iau 3-4 până nasc"

„Aseară a adormit Alexandru cu capul pe pieptul meu spunându-mi: „mamă, mie nu îmi este frică de nimic”.

Nu era o continuare a unei discuții, a venit din senin. Probabil a înțeles câtă nevoie am să aud asta. Nu știam.

Caci nu pericolele pe care le considerăm iminente în viața lor mă sperie (mă refer la cele emoționale), ci freamătul pe care l-ar putea produce în suflețelul lor. Tristețea pe care le-ar provoca-o. Senzația de neputință și vulnerabilitate. Iar asigurarea că nimic nu îi sperie, chiar și la nivel declarativ, mi-a oferit un neașteptat sentiment de liniște și fericire.

Nu credeam.”, a transmis Adela.

Adela Popescu plănuiește să nască și a treia oară tot natural

Este de trei ori mamă de băieți, iar la primele două nașteri vedeta a ales să nască natural.
Nici la cea de-a treia sarcină vedeta nu vrea să schimbe regula și nu intenționează să recurgă la cezariană, dacă situația o permite.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Cu Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci”, a mai spus ea.

Vezi si: Adela Popescu și-a luat bonă filipineză pentru cel de-al treilea copil: „Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă” | Demamici.ro

Vezi si: A treia sarcina diferită pentru Adela Popescu: „Radu s-a panicat ca nu era învățat cu mine… ” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu, despre numele celui de-al treilea bebeluș: „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală!” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu își așteaptă cel de-al treilea copil în casă nouă. Cum arată locuința în care s-au mutat | Demamici.ro