A aflat ca are cancer la san cu cateva ore inainte sa nasca | Demamici.ro

Diagnosticata cu cancer la san in ziua in care a nascut

A aflat ca are cancer la san cu cateva ore inainte sa nasca. O mama a trait cel mai frumos vis si cel mai negru cosmar. Ambele in aceeasi zi.
Dupa un diagnostic gresit, ignorat de medici, o tanara mamica avea sa afle ca are cancer, cu doar câteva ore inainte sa nasca.

Este povestea lui Brooke Taylor, o femeie din Statele Unite ale Americii, pentru care maternitatea a venit la pachet si cu chimioterapia.

Totul a inceput inca din timpul sarcinii, atunci când a depistat un nodul suspect la unul dintre sani.

A mers la medic la control, insa nimeni nu parea ingrijorat de acel nodul. I-au spus ca nu are motive de ingrijorare si, cel mai probabil, a aparut pe fondul dereglarilor hormonale din timpul sarcinii.

Intuitia, insa, ii spunea altceva.

Cand sarcina avansase la 38 de saptamâni, Brooke s-a prezentat la un nou consult. A insistat sa ii verifice nodulul cu atentie.

A aflat ca are cancer la san cu cateva ore inainte sa nasca

„Efectiv mi-am dat bluza jos si i-am spus medicului ca nu plec pana nu imi palpeaza nodulul cu atentie. Nu voi uita niciodata cum i s-a schimbat privirea. S-a uitat lung la mine si nu a mai spus nimic”.

In minutele urmatoare, medicul i-a recoltat o biopsie si a trimis de urgenta analiza catre laborator.

Rezultatul avea sa confirme ceea ce banuia: avea cancer la san.

Medicii au hotarat sa o trimita in sala de operatie

Diagnosticata cu cancer la san in ziua in care a nascut

Dupa aflarea rezultatului, Brooke a fost programata pentru o cezariana de urgenta. Altfel, nu ar fi putut sa inceapa tratamentul fara ca fatul sa fie afectat.

Fetita ei s-a nascut in ziua de 22 iulie, la doar 6 ore dupa ce mama ei a aflat ca are cancer la san.

A aflat ca are cancer la san cu cateva ore inainte sa nasca

„Clubul femeilor diagnosticate cu cancer la san este, din pacate, din ce in ce mai mare. Si, desi suntem unite si alaturi una de cealalta, nu ne mai dorim alti membri in acest club. Nu vrem sa treci si tu prin ce trecem si noi.

Nu vrem sa afli ca ai cancer intr-un moment in care ar trebui sa te bucuri doar de sarcina si de venirea copilului tau pe lume. Cu atat mai putin sa nasti in ziua in care primesti diagnosticul.

Asa ca te rugam, tine cont de sfatul nostru:

Diagnosticata cu cancer la san in ziua in care a nascut
Vorbeste deschis cu medicul tau, afla istoricul bolilor din familia ta, nu amana controalele si insista in fata medicului atunci cand simti ca ceva nu este in regula cu tine”, a transmis Brooke, pe retelele de socializare.