Valentina Pelinel a nascut gemenele! Cristi Borcea, a noua oara tatic | Demamici.ro

Valentina Pelinel a nascut gemenele! Cristi Borcea, a noua oara tatic | Demamici.ro

Valentina Pelinel a nascut, pe 1 Martie, gemenele. Mamica a facut publica vestea prin intermediul unei postari pe contul sau de socializare. O fotografie cu baloane imprimate cu ursuleti si mesajul „baby girl” a adus multa bucurie in mediul virtual.

In cateva ore fotografia din salonul maternitatii care anunta venirea pe lume a celor doua fetite a adunat mii se like-uri. Gemenele poarta numele de Indira si Rania, iar amandoua au si un nume de sfant: Maria.

Valentina Pelinel, in varsta de 38 de ani, si Cristi Borcea s-au casatorit in septembrie 2018. Tot atunci fostul model si fostul finantator al FC Dinamo au anuntat ca vor deveni din nou parinti. Cei doi mai au impreuna un baietel, pe Milan, nascut in 2016.

Cristi Borcea mai are 3 copii din prima casatorie cu Mihaela Borcea: Patrik, in varsta de 21 de ani si gemenii Mihai si Antonia de 15 ani. Din cea de-a doua casatorie, cu Alina Vidican, Borcea are 2 copii: Alexandru de 6 ani si Gloria de 3 ani. De asemenea, Cristi Borcea mai are o fata de 12 ani, Carolyn, din relatia cu avocata Simona Voiculescu.

Momentan Cristi Borcea se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova dupa ce-a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare, care a primit 9 ani.

Citeste si:

CATRINEL MENGHIA A NASCUT! PRIMA FOTOGRAFIE CU FETITA, CAROLINE LÉON DI LODOVICO | DEMAMICI.RO

PRIMELE FOTOGRAFII CU NAMIKO, FETITA ANDREEI IBACKA SI A LUI CABRAL! “E INALTA. E O COMBINATIE. ESTE FOARTE FRUMOASA” | DEMAMICI.RO

FETITA, NASCUTA LA 20 DE SAPTAMANI, A TRAIT PENTRU 2 ORE IN BRATELE MAMEI | DEMAMICI.RO