Fetita, nascuta la 20 de saptamani, a trait pentru 2 ore in bratele mamei | Demamici.ro

Fetita, nascuta la 20 de saptamani, a trait pentru 2 ore in bratele mamei | Demamici.ro

Avorturile spontane, sarcinile pierdute, sufletelele care nu apuca sa se bucure de viata sunt un subiect extrem de delicat pentru orice femeie care a trait pe propria piele durerea astea.

Nu existe cuvinte care sa-i descrie durerea si nimeni nu-i poate intelege cu adevarat suferinta.

Alyssa Young si sotul sau erau extrem de fericiti cand au aflat ca vor deveni parinti. Se pregateau sa-si intampine primul copil cu multa bucurie in suflete, chiar daca sarcina femeii era una cu risc. Alyssa Young suferea de diabet de tip 2 si de o forma de paralizie cerebrala.

Fetita, nascuta la 20 de saptamani, a trait pentru 2 ore in bratele mamei | Demamici.ro

Pana in septembrie totul a decurs bine. Alyssa si Scarlett, caci acesta este numele pe care parintii il alesesera pentru micuta lor, erau sanatoase si trecusera cu bine de toate controalele.

Dintr-o data insa, femeia a inceput sa simta niste dureri pe care la inceput le-a ignorat. A crezut ca sunt absolut normale in sarcina, insa ele au inceput sa creasca in intensitate in zona burtii si zona inghinala. A mers la control, insa doctorul i-a spus ca totul este bine. Instinctul de mama ii spunea altceva. Pe 3 octombrie, Alyssa a ajuns de urgenta la spital.

„Cand am ajuns la spital, asistentele m-au ajutat sa ma calmez. Au aranjat totul pentru control. Cand ginecologul m-a consultat mi-a spus ca am incompetenta cervicala, practic corpul meu era e punctul de a scoate in lume fetita mea frumoasa”, a declarat mama.

Fetita, nascuta la 20 de saptamani, a trait pentru 2 ore in bratele mamei | Demamici.ro

Doctorii au facut o ecografie sa vada care e starea copilului, insa colul a continuat sa se deschida.

Incompetenta cervicala afecteaza 1 din 100 de femei. Patologia presupune deschiderea cervixului (colului uterin) inainte ca sarcina sa ajunga la termen sau in absenta travaliului.

Efectele sunt observate intr-o sarcina mai avansate, in trimestrul 2 sau 3, cand orificiul cervical intern se deschide, urmeaza ruperea prematura a membranelor si avort sau nastere prematura.

La doar 20 de saptamani si 5 zile, Scarlett a venit pe lume, insa a fost prea micuta sa traiasca. Sotul Alyssei a chemat mai multi membri ai familiei pentru a putea sa spuna buna, dar si adio fetitei care a trait 2 ore. In timpul scurt pe care l-a petrecut pe lumea asta, Scarlett a fost iubita si tinuta de mama ei la piept.

Citeste si:

O TANARA DE 25 DE ANI A NASCUT NATURAL SEPTUPLETI: 6 FETE SI UN BAIETEL VIDEO | DEMAMICI.RO

A NASCUT 44 DE COPII SI ACUM ARE 40 DE ANI! POVESTEA UNEIA DINTRE CELE MAI FERTILE FEMEI DIN LUME VIDEO | DEMAMICI.RO

BEBELUS DE APROAPE 7 KG, NASCUT INTR-UN SPITAL DIN SUA! CUM ARATA BAIETELUL | DEMAMICI.RO