Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul să-i ceară mămica în căsătorie | Demamici.ro

Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul cu cererea în căsătorie imediat după ce-a venit pe lume

Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul să-i ceară mămica în căsătorie. Un bebeluș născut prematur a stârnit emoții neașteptate pentru mama lui, la doar două zile după ce a venit pe lume.

Tatăl copilului s-a gândut să apeleze la ajutorului micuțului și i-a „incredințat” o misiune aparte: să-l ajute cu cererea în căsătorie pentru mama lui.

Întregul moment s-a petrecut la King’s Mill Hospital in Nottinghamshire, acolo unde mama și copilul erau internați.

John Sellor și-a cerut partenera în căsătorie împreună cu fiul lor.

Micuțul Cobie a venit pe lume cu 10 săptămâni înainte de termen, așa că a fost nevoit să stea o perioadă la incubator.

Tatăl copilului a vorbit, astfel, cu asistentețe și le-a rugat dacă poate așeza un mic bilețel în incubator, lângă juniorul lui.

Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul cu cererea în căsătorie imediat după ce-a venit pe lume

Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul să-i ceară mămica în căsătorie

„Nu sunt un romantic, însă îmi doream să fac un gest care i-ar fi ridicat moralul și lui Sian (n.r. partenera lui). Asistentele au fost minunate și chiar m-au ajutat. Tot ele mi-au sugerat să o scot afară la o plimbare pe Sian, timp în care ele ar fi așezat bilețelul cu cererea, dar și un inel de logodnă.

Când ne-am întors, a văzut mesajul și a fost un moment atât de emoționant încât am simțit că nu am putut să mulțumesc personalului de la spital suficient de mult”, a declarat el, potrivit bbc.com.

„Mami, vrei să te căsătorești cu tăticul meu?”

La rândul ei, Sian a fost copleșită de emoții. Asistentele i-au spus că bebelușul lor a fost scos de pe ventilație, așa că acum poate să îi vadă chipul mult mai bine.

Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul cu cererea în căsătorie imediat după ce-a venit pe lume

„Eram atât de concentrată pe Cobie, să îl privesc, încât nu am observat bilețelul din prima, nici inelul. Apoi John s-a uitat la mine și mi-a spus să mă uit mai bine, căci bebe vrea să mă întrebe ceva. Am citit biletul și nu mi-a venit să cred”, a mai declarat ea.

John și Sia sunt împreună de 8 ani și mai au împreună o fetiță. Cei doi au tot amânat data nunții, până în punctul în care tânăra mămica aproape credea că nu se va mai întâmpla.

Micuțul lor nou născut a rămas la terapie intensivă, însă evoluția lui este una bună, iar viitorii miri speră să îl aducă acasă în curând.

Vezi si: Bebelusi gemeni, nascuti prematur la 23 de saptamani, salvati de neonatologi. Cantareau doar 500 de grame | Demamici.ro

Vezi si: O mamica si-a ingropat baietelul nascut prematur. Timp de 63 de zile s-a muls zilnic si a donat laptele | Demamici.ro