Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu! – Ședință foto de maternitate la Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu! - Ședință foto de maternitate la Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu! – Ședință foto de maternitate la Little Sunshine Studio. Un sunet ritmat, un „zgomot” al vieții începe să se audă în tine și de atunci știi că o iubire mai presus de orice se formeză în interiorul tău. Și iubirea aceasta crește de la săptămână la săptămână și se face tot mai mare și mai puternică. E o dragoste pură și necondiționată.

E iubirea eternă a unei mame pentru viața pe care a creat-o.

Timp de nouă luni inima ta și a pruncului care se formează în burtica ta cântă la unison. E ritmul unei iubiri mai presus de cuvinte, mai presus de fire și de înțelegere. În corpul tău, mămico, se întâmplă un miracol, iar tu ești binecuvântată cu cel mai mare dar al vieții, acela de a crea „oameni noi”.

Fii fericită, mămico! Întâmpină cu bucurie fiecare săptămână de sarcină. Chiar dacă nu e ușor, chiar dacă uneori simți că ți-e rău, că te întorci cu greu în pat, că picioarele sunt atât de umflate încât abia poți merge, bucură-te. Sarcina e o perioadă plină de culoare și așa cum sunt momente roz, ușoare și fericite, te întâlnești și cu cele întunecate, mai dificile.

Gândește-te, însă, la scopul final al acestei călătorii, la momentul în care îți vei ține minunea în brațe. Și totul îți trece. Și uiți de orice durere. E prima lecție de maternitate. O mamă uită orice durere când privește ochișorii umezi ai puiului ei. Și așa va fi din prima clipă în care îți vei strânge puiul la piept. Vei uita durerile din sarcină, vei uita durerile nașterii, vei uita tot ce a fost rău și greu. Minunea ta are această putere magică de a șterge din inima ta orice supărare și orice durere. Și așa va fi toată viața de acum înainte.

Sarcina este începutul poveștii copilului tău.

Este o perioadă care pare lungă la început, însă la finalul celor 9 luni ți se va părea că timpul a zburat neiertător de repede. Vei vrea să-ți amintești momentele dragi ale mișcărilor năzdrăvanului din burtică, rotunjimea burții și strălucirea de pe chipul tău. Sarcina este o etapă care merită capturată și amintită. O poți face printr-o ședință foto de maternitate.

Ședința foto de maternitate, amintirea a două trupuri și trei inimi

Sarcina este un moment magic din viața unui cuplu. Chiar dacă aduci pe lume mai mulți copii, fiecare sarcină este unică și merită memorată. Pentru această ședință foto i-am ales pe Nicoleta și Bogdan. Colaborăm deja de câțiva ani cu Little Sunshine Studio. Le apreciem munca, profesionalismul, dar și căldura și dedicarea pentru meseria pe care o fac.

Părinți a trei copilași minunați, Nicoleta și Bogdan lucrează ca o adevărată echipă. Nicoleta a fost cea care a făcut pozele pentru ședința foto. Este perfecționistă și aranjează cadrul în cele mai mici detalii de la haine, decor, până la indicațiile despre postura corpului, mimică, privire, atitudine. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ea. Mi-au plăcut interesul și pasiunea cu care realiza fiecare fotografie. Drept urmare, rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Fotografiile sunt minunate și abia aștept să le adaug în albumul familiei.

Ședință foto de maternitate la Little Sunshine Studio – bine de știut

Când trebuie să programezi ședința foto de maternitate? – Ideal este să îți faci programarea din timp, astfel încât ședința foto să aibă loc în jurul a 30 de săptămâni de sarcină. Este important ca burtica să fie bine conturată pentru a putea fi surprinsă mai bine în cadre.

Nu este recomandat să aștepți până în momentul în care sarcina va fi pe ultima sută de metri. În ultimele săptămâni, retenția de apă va determina umflarea picioarelor, a feței, iar libertatea de mișcare va fi mult mai limitată, așadar, nu aștepta prea mult.

Ținuta pentru ședința foto de maternitate – La Little Sunshine Studio găsești o gamă variată de rochii, gândite și concepute special pentru maternitate. Ținutele sunt create în așa fel încât să flateze corpul și să atragă atenția asupra sarcinii în cele mai frumoase și elegante moduri. Așadar, poți alege croiala, decolteul, culoarea care să te avantajeze și care să te facă să te simți confortabil, frumoasă și specială.

Pentru cadrele de familie este indicat ca soțul/ partenerul tău să poarte o ținută simplă, în culori neutre și neapărat fără imprimeuri. În privința machiajului, poți opta pentru ceva discret care să îți pună în evidență trăsăturile și frumusețea naturală.

Prețurile le puteți vedea AICI

Cu răbdare, profesionalism și multă dedicare, Nicoleta și Bogdan creează amintiri frumoase care trec testul timpului. Îi recomandăm din toată inima. Le puteți aprecia munca pe pagina lor de Facebook si Instagram. Nu uita să lași un like și un follow.

Pentru a programa o sedinta foto ii puteti contacta pe Nicoleta si Bogdan prin e-mail: contact@littlesunshine.ro sau la telefon 0724358814.

Vezi si: Naturalețe și bucurie, într-o ședință foto outdoor. Frumusețea emoțiilor surprinsă impecabil de Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Vezi si: Dragalasenie infinita intr-o sedinta foto profesionala – de ce am ales Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Vezi si: Construieste amintiri alaturi de Little Sunshine Studio – Poveste de Craciun | Demamici.ro