Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere. A fost la un pas de moarte VIDEO | Demamici.ro

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere. A fost la un pas de moarte | Demamici.ro

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere. La sfârșitul lunii ianuarie 2022, Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Simona, a adus-o pe lume pe Mira, cea de-a doua fetiță a cuplului, în săptămâna a 36-a de sarcină. În ciuda problemelor cu care s-a confruntat pe perioada sarcinii, Simona a decis să nu vorbească public despre acest lucru, cel puțin nu încă. Se pare că starea sa de sănătate a început să se deterioreze în trimestrul trei de sarcină, iar la 5 zile după cea de-a doua naștere a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Artistul nu a dezvăluit motivul/ diagnosticul care a doborât-o pe Simona și a adus-o în pragul morții, însă a menționat că a fost vorba despre probleme de sănătate extrem de grave. Ștefan Stan a declara, în direct, la „Teo Show”, că au existat momente în care s-a speriat foarte tare și a crezut că-și va pierde soția.

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere. „Am zis că e la revedere Simona. Nu exagerez cu nimic. M-am speriat.”

Nu puține au fost momentele în care Ștefan Stan a sunat la ambulanță, Simona având nevoie de intervenții de urgență din partea medicilor.

„Nu doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. S-a grăbit puțin (n.r. – Mira, cea de-a doua fetiță a cuplului), deși noi am tras cât am putut de mult. Simona nu se mai putea deplasa. Picioarele erau țapene. Și o luam cu vecinii să o ducem pe scări, las-o la baie, du-o în pat. Perioada asta a fost o săptămână. Într-un final n-am mai suportat nici noi, nici doamna doctor. A chemat-o, a venit minunea. Ne-a ținut un pic în tensiune, dar fiind foarte puternică și-a revenit. Maică-sa a doua zi s-a ridicat din pat. Totul a decurs extrem de normal. După 5 zile de la externare s-au întâmplat lucruri, doar că eu unul am zis că e la revedere Simona. Nu exagerez cu nimic. M-am speriat, efectiv și eu nu sunt o fire care să se sperie. Venea ambulanța la noi… Mulțumesc 112. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al doctorilor, prietenilor ne-am revenit. Suferința cea mai mare a fost la ea. Atâta putere la o grămăjoară de om eu n-am văzut în viața mea. (…) A fost o sarcină extrem de grea.”, a declarat Ștefan Stan la „Teo Show”.

Pentru prima dată după cea de-a noua naștere, soția lui Ștefan Stan a vorbit despre clipele dificile prin care a trecut. Deși starea sa de sănătate este una mult mai bună acum, Simona încă trăiește cu spaima coșmarului care s-a încheiat, se pare, în urmă cu doar câteva zile.

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere. A fost la un pas de moarte | Demamici.ro

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere

„Acum sunt bine. Mulțumesc lui Dumnezeu sunt bine. Parcă a fost un coșmar tot ce s-a întâmplat, dar mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine și sunt alături de familia asta. Asta e tot ce contează. Am reușit să mă pun pe picioare. Nu mă simt încă pregătită să vorbesc despre asta (n.r. – despre situația grea prin care a trecut și motivul pentru care a fost la un pas de moarte). Au venit toate odată, dinainte să nasc chiar. Parcă simțeam că nu se mai termină. Când dădeam semne că sunt mai bine se întâmpla să mi se facă parcă mai rău. Fiind doar câteva zile de când mă simt mai bine nu vreau să mă bucur prea mult, Doamne ferește să nu se întâmple iar ceva.”, a adăugat Simona, soția lui Ștefan Stan.

„Trebuie să fim optimiști. Trebuie să fim cu speranță. Nu putem să cedăm.”, a spus Ștefan Stan.

Mira, cea de-a doua fetiță a cuplului, este perfect sănătoasă. Elif, fetița cea mare, o adoră

Din fericire, micuța Mira este perfect sănătoasă, chiar dacă s-a născut prematur. A luat foarte bine în greutate și este o mâncăcioasă convinsă. Chiar dacă este foarte mică, Elif, devenită surioara cea mare la puțin peste un anișor, își manifestă deja iubirea față de bebeluș. O pupă, o strânge în brațe și o drăgălește, sub ochii plini de iubire ai mamei.

„Mira este o mâncăcioasă. Dacă s-a trezit și nu există sursa de hrană în momentul respectiv este cumplit. Cred că ne știe tot cartierul. Ea urlă, nu țipă, urlă de foame. A luat foarte bine în greutate. Este totul foarte bine cu ea. Este foarte sănătoasă și e perfect. Mănâncă cât trebuie, când trebuie. Cu somnul, un pic mai greu, dar se va regla cumva. Are 5 kg și puțin. De 1 Martie, Elif mi-a făcut cel mai frumos cadou, a pupat-o pe Mira, din proprie inițiativă și de 8 Martie a luat-o în brațe și cerea să o țină ea în brațe. Elif când se trezește se duce la ea. O ia de mânuțe, de piciorușe, se pune cu capul pe burtica ei. O mai pupă din când în când, îi dă suzeta când plânge.”

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere. A fost la un pas de moarte | Demamici.ro

Mama Simonei a ajutat-o să treacă cu bine peste problemele de sănătate. A fost alături de ea și a ajutat-o să aibă grijă de fetițe. Și Ștefan Stan este foarte implicat în creșterea copiilor și este un ajutor de nădejde pentru Simona, după cum chiar ea a declarat. Artistul petrece mult timp cu Elif, făcându-i viața mai ușoară soției sale care are mai mult timp la dispoziție pentru a a se ocupa de nevoile bebelușului.

„S-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea. Am simțit că nu mai pot, dar am știut că trebuie să pot. Chiar dacă nu mai pot, mai pot puțin, vorba aceea. Când am venit acasă de la spital, după ce am început să mă simt rău, după cele 5 zile, am avut mare noroc că a fost și mama aici pentru că eu pe Elif nu puteam decât să-i spun bună dimineața și mi-o aduceau ori mama, ori Ștefan s-o pup. Eu nu puteam să mă ocup de ea și pentru mine era groaznic. Eu nu am lipsit niciodată de lângă ea, în tot acest timp. Chiar și când m-am internat au fost cele mai cumplite zile din viața mea să stau fără Elif, fără s-o văd, dar acum lucrurile au început să revină la normal. Pot să dorm din nou cu ea, pot să mă joc cu ea, pot să mănânc cu ea. Ștefan face foarte multe. A fost cu Elif la locul de joacă, i-a dat să mănânce, a schimbat-o, nu știu ce putea să facă mai mult decât atât. Se implică foarte mult și e un ajutor enorm de mare pentru mine pentru că Elif acum nu are stare. Vrea tot timpul atenție, joacă și atunci îi place cu tati cel mai mult.”

Dacă înainte de apariția acestor probleme de sănăate ale Simonei, Ștefan Stan se gândea deja la al treilea copil, acum face un pas înapoi. Îi este teamă ca starea de sănătate a spției sale să nu se deterioreze și mai mult în cazul unei posibile, noi sarcini.

„După toată întâmplarea asta neplăcută, nu știu sincer să zic. Mi-e teamă să mai fac ceva, dar sigur o să fie bine”, a adăugat Ștefan Stan.

Soția lui Ștefan Stan, probleme grave de sănătate după a doua naștere. A fost la un pas de moarte | Demamici.ro

Ștefan Stan și Simona Stan și-au oficializat relația în anul 2019, atunci când au ajuns în fața ofițerului stării civile. Deși între ei este o diferență de vârstă de 23 de ani, iubirea ce și-o poartă i-a ajutat să învingă orice obstacol și să-și construiască împreună o familie frumoasă.

Vezi si: Ștefan Stan, de două ori tată de fată. Simona, soția lui, este însărcinată în patru luni VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Ștefan Stan, tătic pentru a doua oară. Soția artistului a născut prematur, la 36 de săptămâni | Demamici.ro