Smiley, un tătic total devotat. Ce program muzical i-a pus fetiței sale pentru dezvoltarea creierului VIDEO | Demamici.ro

Smiley, un tătic total devotat. Ce program muzical i-a pus fetiței sale pentru dezvoltarea creierului VIDEO | Demamici.ro

Smiley, un tătic total devotat. Ce program muzical i-a pus fetiței sale pentru dezvoltarea creierului VIDEO. Artistul se bucură din plin de fiecare clipă alături de micuța Josephine Ana. Este 100% implicat în creșterea sa și nu se dă în lături nici de la schimbat scutece. Invitat de Mihai Morar, Smiley a făcut mărturisiri unice la „Fain și Simplu”. A vorbit despre relația cu părinții săi, cu Gina Pistol, dar mai ales despre fetița sa care de câteva săptămâni l-a făcut să simtă o împlinire cum nu există alta.

Josephine Ana, o minune în viața cuplului. Medicii nu-i dădeau nicio șansă Ginei să rămână însărcinată

Fetița a venit într-un moment în care cei doi construiseră cărămidă cu cărămidă o relație frumoasă, naturală, stabilă. A fost un miracol  pe care medicii nu-l pot explica. „Prin tine se explică Dumnezeu!” spune un vers din melodia lui Feli „Două inimi”, iar acest vers se potrivește perfect în cazul lui Smiley și a Ginei.

E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. – nașterea fetiței) și vreau să trăiesc fiecare clipă, cu de toate. E o treabă la care nu m-am gândit. E o chestie pe care am simțit-o treptat și pe care am simțit-o în legătură cu Gina, tot așa, treptat. Legătura mea cu Gina s-a construit tot așa, cărămidă cu cărămidă, fără așteptări prea mari nici din partea ei, nici din partea mea, dar cumva lucrurile s-au așezat atât de bine și atât de natural încât nu mai văd viața altfel și toate chestiile au venit natural.

A fost dorit, dar nu a fost planificat. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci când mi-a spus treaba asta să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă este să se întâmple, se va întâmpla. Cred că atunci nu m-a crezut și lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta pentru că în primul rând ea este dătătoarea de viață.

Smiley i-a pus muzică fetiței încă din burtică. Programul muzical contribuie la dezvoltarea creierului bebelușilor

Smiley i-a pus muzică fetiței încă de când era în burtică la Gina. Artistul s-a interesat și a ales un program de muzică special pentru bebelusi, creat de un muzician pasionat de neurologie și de dezvoltarea creierului bebelușilor. Aplicația poate fi descărcată din Google Play sau App Sore și se numește: „Nuryl – Baby Brain Training”

„Avem momente în care stăm și ne uităm unul la altul, ochi în ochi și, la un moment dat zâmbește. Nu cred că e doar ceva necontrolat. Eu cred că bebelușii simt lucruri, dincolo de faptul că nu văd prea bine. Am fost acolo dinainte de naștere. Eu și Gina am avut grijă ca eu să vorbesc constant cu ea. I-am pus muzică. Dincolo muzica ce îmi place mie, am descoperit un program care se numește Nuryl și care este dezvoltat de un muzician. Muzicianul zice că creierul copilului se dezvoltă de la 6 luni de sarcină până la 3 ani cel mai mult și atunci absoarbe cea mai multă informație.

Tipul asta a dezvoltat programul pe baza copilului lui. I-a pus „high information music” se numește, adică jazz, muzică simfonică, muzică experimentală. Este foarte obositor pentru noi, pentru urechea unui adult. Muzica simfonică are multă informație muzicală. Sunt chestii ciudate. El a spus că pentru copil e normal. El va absorbi informația asta și îl va ajuta să-și dezvolte altfel creierul și sinapsele. Am văzut asta. Copilul lui la 5 ani a dezvoltat auz absolut. Auz absolut înseamnă că el recunoaște armonia instant.

Copilul a ajuns la nivelul la care îi cânta la întâmplare niște note pe pian și el îi spunea toate notele, i le cânta. În plus își dezvoltă abilitatea de a citi, de a reține lucruri mult mai rapid. Când copilul se joacă sau doarme sau mănâncă, nu contează, tu pune-i muzica acolo pentru că el va fi atent. O oră, o oră pe zi. Gina îi punea căștile la burtică.”

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit prenumele pe care l-au ales pentru fetița lor | Demamici.ro

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a trasmis Smiley pe Instagram.

Vezi si: Gina Pistol, primele impresii din viața de mămică: „Jos pălăria în fața tuturor mamelor!” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol și Smiley au dezvăluit prenumele pe care l-au ales pentru fetița lor | Demamici.ro