Scrisoarea unei mame pentru primul nascut: „Copilul meu, tu m-ai schimbat!” | Demamici.ro

Scrisoarea unei mame pentru primul nascut:

Iubirea unei mame pentru copilul ei e speciala. Fiecare „om nou” a venit pe lume schimband pentru totdeauna viata femeii pe care a facut-o mama. Dragostea poate fi descrisa in multe cuvinte, insa niciunele nu vor putea cuprinde cu adevarat sentimentele pe care o mama le are fata de puiul ei.

„Catre primul meu nascut. Tu ai fost cobaiul pe care am experimentat meseria de mama. Ai fost puiul pe care l-am adus pe lume pe nerasuflate si omuletul pentru care m-am rugat sa aiba tot ce e mai bun pe lume.

Esti persoana cu care am avut cele mai bune intentii – mancare organica, rutina de somn bine stabilita, mai putina tehnologie, mai multa aventura… Ai fost adesea sursa grijilor mele cele mai profunde, motivul pentru care m-am rasucit noaptea in pat si nu reuseam sa adorm. Mereu m-am gandit cum sa te protejez cel mai bine.

Apoi, intr-o zi, m-am trezit si am realizat ca timpul a trecut. Mi-ai spus sa las garda jos. Erai mai pregatit pentru viata decat realizasem.

Copilul meu, tu m-ai schimbat.

Mi-ai insemnat corpul, m-ai lasat cu piele intinsa si zone sensibile. Corpul meu nu va mai fi niciodata la fel, dar nu as schimba nimic pentru ca semnele imi amintesc de miracolul nasterii.

Tu, iubirea mea, ai schimbat tot ce stiam despre mine. Aveam mai putin timp sa ma gandesc la mine. La inceput mi se parea o povara, dar acum stiu ca mi-ai dat o superputere: sa imi pese mai putin de mine, dar mai mult de ceilalti.

Egoismul nu-si mai are locul intr-o inima plina de dragoste buna si adevarata.

Asa ca iti multumesc, copilul meu. Tu esti conexiunea mea eterna si iti voi fi intotdeauna datoare pentru ca tu m-ai facut MAMA.”

text tradus, sursa: Motherly

sursa photo: tinklesherpants

Citeste si:

MAMA ESTE INTOTDEAUNA MAMA. A FI TATA ESTE UN PIC MAI USOR – JURNAL DE MAMA | DEMAMICI.RO

ZIUA IN CARE AM DEVENIT MAMA, POVESTITA CU LUX DE AMANUNTE! CE S-A INTAMPLAT IN DRUMUL SPRE SPITAL SI CE AM SIMTIT IN SALA DE NASTERI IN TIMPUL OPERATIEI DE CEZARIANA